fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Дніпро Маркетинг та комунікації

15/ 02/ 2018
  Уявіть собі стілець з трьома ніжками. А тепер уявіть, що ніжок тільки дві, або одна. Чи зручно вам було б сидіти на такому стільці? Мабуть, що ні. Так і зі сталим розвитком компанії: спираючись тільки на фінансові показники, не враховуючи при цьому фактори зовнішнього середовища та не приділяючи достатньої уваги корпоративно-соціальній відповідальності, неможливо спрогнозувати планомірний розвиток компанії. Саме з цього твердження розпочав свій виступ запрошений експерт зустрічі Комітету з маркетингу та комунікацій у Дніпрі, що відбулася 15 лютого, пан Хеннінг Драгер, глобальний партнер зі сталого розвитку та інтегрованої звітності BDO International. Учасники зустрічі разом з паном Хеннінгом та головою комітету Ольгою Зеніною подискутували про те, що вони розуміють під поняттям «корпоративно-соціальної відповідальності», та чи мають таку практику українські компанії, і які переваги отримує бізнес від впровадження соціально відповідальних проектів. З’ясували, що КСВ може позитивно впливати на імідж компанії не тільки у зовнішньому середовищі, як то підвищення обізнаності інвесторів та потенційних споживачів про діяльність компанії, а також і на підвищення прихильності співробітників, залучення найкращих професіоналів у команду тощо. Крім того, пан Хеннінг розповів про поняття інтегрованого звіту компанії, як форми звітності, що буде активно впроваджуватися у найближчі 10-20 років. Інтегрований звіт охоплює всі сфери діяльності: фінансову та нематеріальну, що дозволяє по-справжньому оцінити компанію та її вплив на зовнішнє середовище. На додаток, інтегрована звітність допомагає спрогнозувати і мінімізувати можливі ризики в майбутньому, а цей аспект благотворно позначиться на залученні інвестицій для розвитку бізнесу. За актуальну та насичену бесіду дякуємо пану Хеннінгу та Olga Zenina, та як завжди нашим чудовим партнерам Parle - центр конференций в Днепре за гостинність й Украинская Кофейная Компания ЛТД та PepsiCo Ukraine за частування.
01/

Уявіть собі стілець з трьома ніжками. А тепер уявіть, що ніжок тільки дві, або одна. Чи зручно вам було б сидіти на такому стільці? Мабуть, що ні.

Так і зі сталим розвитком компанії: спираючись тільки на фінансові показники, не враховуючи при цьому фактори зовнішнього середовища та не приділяючи достатньої уваги корпоративно-соціальній відповідальності, неможливо спрогнозувати планомірний розвиток компанії.

Саме з цього твердження розпочав свій виступ запрошений експерт зустрічі Комітету з маркетингу та комунікацій у Дніпрі, що відбулася 15 лютого, пан Хеннінг Драгер, глобальний партнер зі сталого розвитку та інтегрованої звітності BDO International.

Учасники зустрічі разом з паном Хеннінгом та головою комітету Ольгою Зеніною подискутували про те, що вони розуміють під поняттям «корпоративно-соціальної відповідальності», та чи мають таку практику українські компанії, і які переваги отримує бізнес від впровадження соціально відповідальних проектів. З’ясували, що КСВ може позитивно впливати на імідж компанії не тільки у зовнішньому середовищі, як то підвищення обізнаності інвесторів та потенційних споживачів про діяльність компанії, а також і на підвищення прихильності співробітників, залучення найкращих професіоналів у команду тощо.

Крім того, пан Хеннінг розповів про поняття інтегрованого звіту компанії, як форми звітності, що буде активно впроваджуватися у найближчі 10-20 років. Інтегрований звіт охоплює всі сфери діяльності: фінансову та нематеріальну, що дозволяє по-справжньому оцінити компанію та її вплив на зовнішнє середовище. На додаток, інтегрована звітність допомагає спрогнозувати і мінімізувати можливі ризики в майбутньому, а цей аспект благотворно позначиться на залученні інвестицій для розвитку бізнесу.

За актуальну та насичену бесіду дякуємо пану Хеннінгу та Olga Zenina, та як завжди нашим чудовим партнерам Parle – центр конференций в Днепре за гостинність й Украинская Кофейная Компания ЛТД та PepsiCo Ukraine за частування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: