fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Одеса Фінанси та податки

06/ 02/ 2018
  Новий 2018 рік розпочався з «валютних гойдалок», результатом яких стало підвищення курсу іноземної валюти. Така різка зміна вплинула як на пересічних громадян, так і на бізнес. Щоб дізнатися причини і перспективи цієї ситуації, Офіс Асоціації в Одесі організував засідання Фінансово-податкового комітету на тему: Гривня, Долар та Bitcoin. Яке їхнє місце на ринку валют? Практикуючий трейдер і фінансовий аналітик, Владислав Воробйов під час виступу вніс ясність в суть фінансових питань: очікуваний курс гривні, долара, євро в Україні; чому буде зміцнюватися російський рубль і при чому тут нафта; функціонування валютних ринків. Крім того, спікер поділився стратегією трейдера, в якій зазначив основні кроки та принципи заробітку: Купуй дешевше, продавай дорожче; продавай дорого, викуповуй по дешевшій вартості. Учасники дізналися в якій валюті краще зберігати заощадження та які перспективи інвестування в крипто валюти. Також при веденні власного обліку фінансів необхідно слідкувати як за змінами курсу валют, їхнім становищем на фондовому ринку, так і за своїми доходами та видатками.

Новий 2018 рік розпочався з «валютних гойдалок», результатом яких стало підвищення курсу іноземної валюти. Така різка зміна вплинула як на пересічних громадян, так і на бізнес. Щоб дізнатися причини і перспективи цієї ситуації, Офіс Асоціації в Одесі організував засідання Фінансово-податкового комітету на тему: Гривня, Долар та Bitcoin. Яке їхнє місце на ринку валют?

Практикуючий трейдер і фінансовий аналітик, Владислав Воробйов під час виступу вніс ясність в суть фінансових питань: очікуваний курс гривні, долара, євро в Україні; чому буде зміцнюватися російський рубль і при чому тут нафта; функціонування валютних ринків. Крім того, спікер поділився стратегією трейдера, в якій зазначив основні кроки та принципи заробітку: “Купуй дешевше, продавай дорожче; продавай дорого, викуповуй по дешевшій вартості”.

Учасники дізналися в якій валюті краще зберігати заощадження та які перспективи інвестування в крипто валюти. Також при веденні власного обліку фінансів необхідно слідкувати як за змінами курсу валют, їхнім становищем на фондовому ринку, так і за своїми доходами та видатками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: