fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Одеса HR

30/ 01/ 2018
  Пошук висококваліфікованого співробітника - досить часоємний та фінансово затратний процес. Тому бізнес і державні органи все частіше використовують різні інструменти оцінювання та процедури для формування кадрів. Одним із таких методів є асесмент центр, який і став темою засідання HR-комітету Асоціації в Одесі 30 січня 2018 року. Володимир Дібров - бізнес-тренер Одеської бізнес-школи WAVE, магістр МВА, який має досвід в управлінні персоналом - поділився секретами ефективного оцінювання кадрів. Під час виступу спікер також розкрив етапи його проведення, обробку результатів та роль модератора у цьому процесі. Протягом зустрічі ми зясували, що асесмент центр, як передовий спосіб відбору і оцінки, допомагає точно вибрати одного кращого кандидата з десяти, скорочуючи час при масовому наборі. Також як зазначила Голова Комітету Наталя Юрганова: Це своєрідний комплексний метод діагностики потенційної успішності в професійній діяльності. Виглядає як ділова гра та має на меті відстежити прояв компетенцій у певних ділових ситуаціях.

Пошук висококваліфікованого співробітника – досить часоємний та фінансово затратний процес. Тому бізнес і державні органи все частіше використовують різні інструменти оцінювання та процедури для формування кадрів. Одним із таких методів є асесмент центр, який і став темою засідання HR-комітету Асоціації в Одесі 30 січня 2018 року.

Володимир Дібров – бізнес-тренер Одеської бізнес-школи WAVE, магістр МВА, який має досвід в управлінні персоналом – поділився секретами ефективного оцінювання кадрів. Під час виступу спікер також розкрив етапи його проведення, обробку результатів та роль модератора у цьому процесі.

Протягом зустрічі ми з’ясували, що асесмент центр, як передовий спосіб відбору і оцінки, допомагає точно вибрати одного кращого кандидата з десяти, скорочуючи час при масовому наборі. Також як зазначила Голова Комітету Наталя Юрганова: “Це своєрідний комплексний метод діагностики потенційної успішності в професійній діяльності. Виглядає як ділова гра та має на меті відстежити прояв компетенцій у певних ділових ситуаціях.”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: