fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

IT

19/ 12/ 2017
  Комітет інформаційних технологій долучився до відкритого діалогу Ради з просування експорту при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України з представниками галузі інформаційно-комунікаційних технологій. У рамках зустрічі було обговорено ряд питань української ІТ-індустрії, що стосуються експорту інформаційних послуг і, зокрема, експортної стратегії, популяризації розробок вітчизняних ІТ-фахівців у світі та стимулювання і розвиток внутрішнього попиту на ІКТ-послуги. Учасники діалогу домовилися налагодити зворотній звязок та забезпечити системну комунікацію щодо важливих питань представників ІТ-індустрії. Більше інформації про роботу Офісу з просування експорту та контакти представників на офіційній сторінці організації у мережі Facebook.

Комітет інформаційних технологій долучився до відкритого діалогу Ради з просування експорту при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України з представниками галузі інформаційно-комунікаційних технологій. У рамках зустрічі було обговорено ряд питань української ІТ-індустрії, що стосуються експорту інформаційних послуг і, зокрема, експортної стратегії, популяризації розробок вітчизняних ІТ-фахівців у світі та стимулювання і розвиток внутрішнього попиту на ІКТ-послуги.

Учасники діалогу домовилися налагодити зворотній зв’язок та забезпечити системну комунікацію щодо важливих питань представників ІТ-індустрії. Більше інформації про роботу Офісу з просування експорту та контакти представників на офіційній сторінці організації у мережі Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: