fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Одеса Фінанси та податки

14/ 09/ 2017
  Комітет з фінансів та податків Асоціації в Одесі 14 вересня 2017 року був присвячений темі ”Створення системи управлінського обліку та автоматизації. Погляд в майбутнє”. Спікером виступила Анжеліка Погосян, директор проектів, управлінський, фінансовий, ІТ-консалтинг, Бейкер Тіллі Україна. Учасники говорили про актуальність побудови управлінського обліку в сьогоднішніх реаліях, чи є життя в компанії без управлінського обліку, про різницю в сприйнятті побудови обліку у директорів компаній і фінансистів. Дізналися про комплекс кроків: визначення ключової мети компанії, аналіз поточного стану компанії, розробка стратегії досягнення певної мети, проектування розподілу і виконання функцій всередині компанії, проектування фінансової та бюджетної структур, впровадження програмного забезпечення. Також спікер розповіла як правильно побудувати систему обліку в компанії, мінімізувати труднощі при впровадженні автоматизації та поділилася практичними рекомендаціями з побудови обліку в компанії, що можна зробити вже сьогодні.

Комітет з фінансів та податків Асоціації в Одесі 14 вересня 2017 року був присвячений темі ”Створення системи управлінського обліку та автоматизації. Погляд в майбутнє”. Спікером виступила Анжеліка Погосян, директор проектів, управлінський, фінансовий, ІТ-консалтинг, Бейкер Тіллі Україна.

Учасники говорили про актуальність побудови управлінського обліку в сьогоднішніх реаліях, чи є життя в компанії без управлінського обліку, про різницю в сприйнятті побудови обліку у директорів компаній і фінансистів.

Дізналися про комплекс кроків: визначення ключової мети компанії, аналіз поточного стану компанії, розробка стратегії досягнення певної мети, проектування розподілу і виконання функцій всередині компанії, проектування фінансової та бюджетної структур, впровадження програмного забезпечення.

Також спікер розповіла як правильно побудувати систему обліку в компанії, мінімізувати труднощі при впровадженні автоматизації та поділилася практичними рекомендаціями з побудови обліку в компанії, що можна зробити вже сьогодні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: