fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Одеса Маркетинг

07/ 04/ 2017
  Маркетинговий комітет Південноукраїнського офісу Асоціації, відвідав лекцію Кейса Донкерса, провідного світового експерта, головного урбаніста міста Ейндховен. Багато в чому саме завдяки зусиллям пана Донкерса його рідний Ейндховен, втративши на початку 90-х містоутворююче підприємство - фабрику Philips, не тільки не спорожнів, а й перетворився з вмираючого і непримітного міста в економічний центр країни і надихаючий еталон міської естетики. Учасники зустрічі дізналися про завдання, підходи, труднощі, популярні тренди у плануванні та дизайні міського середовища, особливості дизайн-мислення голландців, складнощі у трансформації постіндустріальних зон, а також про те, як зробити кооперацію городян, бізнесу, влади та урбаністів більш продуктивною. Небайдужі одесити мали нагоду надихнутися світовим досвідом перетворення міст, отримати безцінний досвід для вирішення завдань урбаністики, зокрема щодо питання активізації громадян.

Маркетинговий комітет Південноукраїнського офісу Асоціації, відвідав лекцію Кейса Донкерса, провідного світового експерта, головного урбаніста міста Ейндховен. Багато в чому саме завдяки зусиллям пана Донкерса його рідний Ейндховен, втративши на початку 90-х містоутворююче підприємство – фабрику Philips, не тільки не спорожнів, а й перетворився з вмираючого і непримітного міста в економічний центр країни і надихаючий еталон міської естетики.

Учасники зустрічі дізналися про завдання, підходи, труднощі, популярні тренди у плануванні та дизайні міського середовища, особливості дизайн-мислення голландців, складнощі у трансформації постіндустріальних зон, а також про те, як зробити кооперацію городян, бізнесу, влади та урбаністів більш продуктивною. Небайдужі одесити мали нагоду надихнутися світовим досвідом перетворення міст, отримати безцінний досвід для вирішення завдань урбаністики, зокрема щодо питання активізації громадян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: