fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Молочні питання, Роздрібна торгівля, Харчові питання

14/ 01/ 2022
  Представники Асоціації зустрілись з керівництвом Держпродспоживслужба Владиславою Магалецькою та Ольгою Шевченко, а також Заступником Міністра економіки України – Торговим представником України Тарасом Качкою. Учасники обговорили актуальні питання ринку кормових добавок, зокрема визнання еквівалентності європейської системи реєстрації кормових добавок та перспективи впровадження спрощеної реєстрації кормових добавок. На думку бізнесу, спрощення процесу реєстрації сприятиме розвитку ринку кормів в Україні, дозволить задовольнити попит споживачів на якісну продукцію, а також збільшить податкові надходження до держбюджету. Асоціація також висловлює вдячність Мінекономіки за розробку підзаконних нормативно-правових актів, необхідних для реалізації положень Закону України «Про безпечність та гігієну кормів». Бізнес дякує керівництву та фахівцям Держпродспоживслужби та Міністерство економіки України за зустріч та сподівається на подальшу плідну співпрацю!

Представники Асоціації зустрілись з керівництвом Держпродспоживслужба Владиславою Магалецькою та Ольгою Шевченко, а також Заступником Міністра економіки України – Торговим представником України Тарасом Качкою.

Учасники обговорили актуальні питання ринку кормових добавок, зокрема визнання еквівалентності європейської системи реєстрації кормових добавок та перспективи впровадження спрощеної реєстрації кормових добавок. На думку бізнесу, спрощення процесу реєстрації сприятиме розвитку ринку кормів в Україні, дозволить задовольнити попит споживачів на якісну продукцію, а також збільшить податкові надходження до держбюджету.

Асоціація також висловлює вдячність Мінекономіки за розробку підзаконних нормативно-правових актів, необхідних для реалізації положень Закону України «Про безпечність та гігієну кормів». Бізнес дякує керівництву та фахівцям Держпродспоживслужби та Міністерство економіки України за зустріч та сподівається на подальшу плідну співпрацю!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: