fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

04/ 10/ 2021
  4 жовтня представники Комітету з логістики Європейської Бізнес Асоціації долучилися до круглого столу Мінінфраструктури «ДСБТ. Перезавантаження» під головуванням заступника Міністра Мустафи Наєма, на якому  було презентовано плани щодо системних змін, які чекають на ключового державного гравця у сфері безпеки пасажирських та вантажних перевезень — Держслужби безпеки на транспорті (ДСБТ, Укртрансбезпека). Нове бачення служби можна схарактеризувати чотирма пріоритетами: Кадрове перезавантаження Цифровізація роботи Укртрансбезпеки Транспарентність процесів Підтримка міжнародних партнерів Наразі Мінінфраструктура спільно з ДСБТ, Командою підтримки реформ при Мінінфраструктури та Укравтодором, напрацьовує перелік конкретних пропозицій для подальшої співпраці з міжнародними партнерами. Ми вдячні за запрошення до участі у заході та з нетерпінням очікуємо на перші зрушення у реформуванні ДСБТ!  

4 жовтня представники Комітету з логістики Європейської Бізнес Асоціації долучилися до круглого столу Мінінфраструктури «ДСБТ. Перезавантаження» під головуванням заступника Міністра Мустафи Наєма, на якому  було презентовано плани щодо системних змін, які чекають на ключового державного гравця у сфері безпеки пасажирських та вантажних перевезень — Держслужби безпеки на транспорті (ДСБТ, Укртрансбезпека).

Нове бачення служби можна схарактеризувати чотирма пріоритетами:

  • Кадрове перезавантаження
  • Цифровізація роботи Укртрансбезпеки
  • Транспарентність процесів
  • Підтримка міжнародних партнерів

Наразі Мінінфраструктура спільно з ДСБТ, Командою підтримки реформ при Мінінфраструктури та Укравтодором, напрацьовує перелік конкретних пропозицій для подальшої співпраці з міжнародними партнерами.

Ми вдячні за запрошення до участі у заході та з нетерпінням очікуємо на перші зрушення у реформуванні ДСБТ!

01/

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: