fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харчові питання

31/ 05/ 2021
  Експерти Харчового Комітету зустрілись з Владиславою Магалецькою, Головою Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та Заступниками Голови Держпродспоживслужби – Ольгою Шевченко та Анатолієм Вовнюком. Під час зустрічі учасники обговорили нагальні питання, що турбують бізнес-спільноту. Так,  представниками бізнесу та Держпроспоживслужби домовилися про створення робочої групи для швидкого опрацювання проблем, що виникають з формами міжнародних сертифікатів. Окрім того, мова йшла про нові правила ввезення зразків продукції, проведення фітосанітарних процедур, запровадження PHIS (Phytosanitary Inspection System), реєстрації кормових добавок.  Бізнес дякує Голові та заступникам Держпродспоживслужби за постійний діалог!

Експерти Харчового Комітету зустрілись з Владиславою Магалецькою, Головою Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та Заступниками Голови Держпродспоживслужби – Ольгою Шевченко та Анатолієм Вовнюком.

Під час зустрічі учасники обговорили нагальні питання, що турбують бізнес-спільноту. Так,  представниками бізнесу та Держпроспоживслужби домовилися про створення робочої групи для швидкого опрацювання проблем, що виникають з формами міжнародних сертифікатів. Окрім того, мова йшла про нові правила ввезення зразків продукції, проведення фітосанітарних процедур, запровадження PHIS (Phytosanitary Inspection System), реєстрації кормових добавок. 

Бізнес дякує Голові та заступникам Держпродспоживслужби за постійний діалог!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: