fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

06/ 04/ 2021
  6 квітня відбулася робоча зустріч компаній-членів Комітету побутової електротехніки Європейської Бізнес Асоціації та представників Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (НКРЗІ). Під час зустрічі сторони обговорили проект Рішення НКРЗІ щодо змін до Правил надання виробником радіообладнання інформації для споживачів. Зокрема, представники індустрії надали ряд зауважень до проекту Рішення НКРЗІ, адже запровадження додаткових вимог до змісту обов’язкової інформації для споживача обумовить необхідність для виробників переробити документацію на продукцію, що, в свою чергу, вимагає значних фінансових витрат та в середньому від півтора до трьох років підготовчого періоду. Тож, сторони обговорили зауваження представників Комітету Асоціації та напрацювали компромісні ідеї щодо оновлених редакції, які з одного боку відповідають цілям Регулятора, а з іншого не будуть надзвичайно обтяжливими для бізнес-спільноти. Європейська Бізнес Асоціація вдячна представникам НКРЗІ за відкритість до діалогу та конструктивну дискусію. Сподіваємось, голос бізнесу буде почуто, і нові вимоги до надання обов’язкової інформації для споживачів радіообладнання буде доопрацьовано відповідно до пропозицій наданих спільнотою.    

6 квітня відбулася робоча зустріч компаній-членів Комітету побутової електротехніки Європейської Бізнес Асоціації та представників Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (НКРЗІ). Під час зустрічі сторони обговорили проект Рішення НКРЗІ щодо змін до Правил надання виробником радіообладнання інформації для споживачів.

Зокрема, представники індустрії надали ряд зауважень до проекту Рішення НКРЗІ, адже запровадження додаткових вимог до змісту обов’язкової інформації для споживача обумовить необхідність для виробників переробити документацію на продукцію, що, в свою чергу, вимагає значних фінансових витрат та в середньому від півтора до трьох років підготовчого періоду.

Тож, сторони обговорили зауваження представників Комітету Асоціації та напрацювали компромісні ідеї щодо оновлених редакції, які з одного боку відповідають цілям Регулятора, а з іншого не будуть надзвичайно обтяжливими для бізнес-спільноти.

Європейська Бізнес Асоціація вдячна представникам НКРЗІ за відкритість до діалогу та конструктивну дискусію. Сподіваємось, голос бізнесу буде почуто, і нові вимоги до надання обов’язкової інформації для споживачів радіообладнання буде доопрацьовано відповідно до пропозицій наданих спільнотою.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: