fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харчові питання

04/ 03/ 2021
  Відбулася розширена зустріч Харчового Комітету з Сергієм Глущенко - Заступником Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. Під час зустрічі учасники обговорили нагальні питання, що турбують бізнес-спільноту. Зокрема, питання, що стосуються реєстрації кормових добавок, проблеми з формами міжнародних сертифікатів, питання тарифів при видачі ветеринарних сертифікатів, необхідність законодавчого  урегулювання питання щодо права оператора ринку – виробника харчової продукції отримувати інформацію про відбір зразків його продукції та, у разі необхідності, проведення арбітражного дослідження. Окрім того, мова йшла про ряд законопроєктів важливих для харчової галузі: «комплексного» законопроєкту, по ГМО, законопроєкту по дитячому харчуванню та про матеріали та предмети, що контактують з харчовими продуктами. Бізнес дякує пану Глущенко за постійний ефективний діалог!

Відбулася розширена зустріч Харчового Комітету з Сергієм Глущенко – Заступником Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Під час зустрічі учасники обговорили нагальні питання, що турбують бізнес-спільноту. Зокрема, питання, що стосуються реєстрації кормових добавок, проблеми з формами міжнародних сертифікатів, питання тарифів при видачі ветеринарних сертифікатів, необхідність законодавчого  урегулювання питання щодо права оператора ринку – виробника харчової продукції отримувати інформацію про відбір зразків його продукції та, у разі необхідності, проведення арбітражного дослідження.

Окрім того, мова йшла про ряд законопроєктів важливих для харчової галузі: «комплексного» законопроєкту, по ГМО, законопроєкту по дитячому харчуванню та про матеріали та предмети, що контактують з харчовими продуктами.

Бізнес дякує пану Глущенко за постійний ефективний діалог!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: