fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

25/ 02/ 2021
  25 лютого, менеджер Комітету з логістики Європейської Бізнес Асоціації Даря Січкар взяла участь в конференції Залізниці України: Розвиток та інвестиції, а саме долучилася до обговорення пілотного проєкту з впровадження приватної тяги на залізниці.   Так, експертна спільнота Асоціації наполягає на необхідності продовження строку реалізації пілотного проєкту на 2 роки для того, щоб повноцінно протестувати допуск приватних локомотивів до роботи на залізничних коліях загального користування.   Сподіваємося на підтримку стейкхолдерів щодо цього питання!  
25 лютого, менеджер Комітету з логістики Європейської Бізнес Асоціації Дар’я Січкар взяла участь в конференції “Залізниці України: Розвиток та інвестиції”, а саме долучилася до обговорення пілотного проєкту з впровадження приватної тяги на залізниці.
 
Так, експертна спільнота Асоціації наполягає на необхідності продовження строку реалізації пілотного проєкту на 2 роки для того, щоб повноцінно протестувати допуск приватних локомотивів до роботи на залізничних коліях загального користування.
 
Сподіваємося на підтримку стейкхолдерів щодо цього питання!
 
01/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: