fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Митні питання

25/ 02/ 2021
  Вчора, 24 лютого, представники Європейської Бізнес Асоціації долучилися до першої зустрічі бізнес-спільноти з Головою Державної митної служби Павлом Рябікіним для обговорення можливостей вдосконалення взаємодії бізнесу з митними органами. У ході зустрічі представники бізнесу домовились про підготовку методичних рекомендацій для визначення митної вартості для запровадження сталого підходу та рівних умов оформлення вантажів в різних регіонах України. Учасники зустрічі також мали можливість познайомитися з заступниками Голови Держмитслужби та напрямками, за які вони відповідають для того, аби в подальшому безпосередньо скеровувати звернення щодо проблем, які час від часу загострюються. Пріоритетними питаннями для бізнесу наразі є АЕО, нова система транзиту, митно-тарифне регулювання тощо. Також обговорення торкнулось питань спрощення митних процедур в морських та річкових портах. Підготовані зміни до чотирьох нормативних документів, які вже надані Держмитслужбі та Мінфіну. Сподіваємось на ефективну співпрацю державних органів і бізнесу у швидкій імплементації довгоочікуваних змін в операційну діяльність митниць. Ми були раді також домовитися про подальшу співпрацю для налагодження ефективного діалогу між учасниками Європейської Бізнес Асоціації та Держмитслужбою. Дякуємо за продуктивну зустріч!
01/

Вчора, 24 лютого, представники Європейської Бізнес Асоціації долучилися до першої зустрічі бізнес-спільноти з Головою Державної митної служби Павлом Рябікіним для обговорення можливостей вдосконалення взаємодії бізнесу з митними органами.

У ході зустрічі представники бізнесу домовились про підготовку методичних рекомендацій для визначення митної вартості для запровадження сталого підходу та рівних умов оформлення вантажів в різних регіонах України.

Учасники зустрічі також мали можливість познайомитися з заступниками Голови Держмитслужби та напрямками, за які вони відповідають для того, аби в подальшому безпосередньо скеровувати звернення щодо проблем, які час від часу загострюються. Пріоритетними питаннями для бізнесу наразі є АЕО, нова система транзиту, митно-тарифне регулювання тощо.

Також обговорення торкнулось питань спрощення митних процедур в морських та річкових портах. Підготовані зміни до чотирьох нормативних документів, які вже надані Держмитслужбі та Мінфіну. Сподіваємось на ефективну співпрацю державних органів і бізнесу у швидкій імплементації довгоочікуваних змін в операційну діяльність митниць.

Ми були раді також домовитися про подальшу співпрацю для налагодження ефективного діалогу між учасниками Європейської Бізнес Асоціації та Держмитслужбою. Дякуємо за продуктивну зустріч!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: