fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харчові питання

01/ 10/ 2020
  Відбулась робоча онлайн-зустріч Харчового Комітету Асоціації, під час якої учасники обговорили актуальні питання для харчової галузі. Зокрема, проаналізували проєкт Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення законодавства України у сфері дитячого харчування у відповідність до вимог законодавства ЄС», законопроєкт щодо захисту прав споживачів та Проект Закону «Про основи регулюванняторговельної діяльності харчовими продуктами». Учасники звернули увагу на те, що законодавство, яке регулює виробництво та обіг дитячого харчування, нагально потребує змін у світлі необхідності гармонізації законодавства України у сфері безпечності та окремих показників якості таких харчових продуктів із відповідним законодавством ЄС. Так, оновлення законодавства у сфері дитячого харчування дозволить забезпечити дітей грудного та раннього віку харчуванням належної безпечності та якості, створити умови для збільшення обсягів продажу та розширення асортименту дитячих продуктів вітчизняного та іноземного виробництва.

Відбулась робоча онлайн-зустріч Харчового Комітету Асоціації, під час якої учасники обговорили актуальні питання для харчової галузі.

Зокрема, проаналізували проєкт Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення законодавства України у сфері дитячого харчування у відповідність до вимог законодавства ЄС», законопроєкт щодо захисту прав споживачів та Проект Закону «Про основи регулюванняторговельної діяльності харчовими продуктами».

Учасники звернули увагу на те, що законодавство, яке регулює виробництво та обіг дитячого харчування, нагально потребує змін у світлі необхідності гармонізації законодавства України у сфері безпечності та окремих показників якості таких харчових продуктів із відповідним законодавством ЄС. Так, оновлення законодавства у сфері дитячого харчування дозволить забезпечити дітей грудного та раннього віку харчуванням належної безпечності та якості, створити умови для збільшення обсягів продажу та розширення асортименту дитячих продуктів вітчизняного та іноземного виробництва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: