fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Одеса HR HUB

17/ 06/ 2020
  Дистанційний режим роботи став серйозним випробуванням для багатьох компаній. Так, в умовах карантину довелося повністю перебудувати свої робочі процеси на новий лад. Тому метою онлайн-дискусії в рамках HR ХАБу Асоціації в Одесі 17 червня було обговорення передумов для максимальної мотивації персоналу. “Однак, деякі компанії відзначають, що окремі члени команди тепер не хочуть повертатися в офіс і демонструють при цьому чудову ефективність, працюючи у власних будинках” - зазначила на початку зустрічі Катерина Морозова, Керівник Південноукраїнського офісу Асоціації та модератор дискусії. Так що ж насправді впливає на продуктивність і ефективність роботи? І як створити згуртовану команду, яка буде працювати ефективно навіть за межами офісу? Відповідями на ці та багато інших запитань поділилась Анастасія Левдікова, партнер Harrison Assessments в Україні, засновник освітнього агентства Master, радник з управління персоналом. Зокрема, учасники зустрічі дізналися про статистику впливу карантину на людей, продуктивність та ефективність роботи поза офісом, мотивацію та способи її підвищення. Також говорили про цінності компаній та команд, та здатність окремих співробітників працювати дистанційно. Особливу увагу приділили ролі керівника та критеріям, які цінують співробітники. Більш того, приємною несподіванкою дискусії стало пряме включення з Великобританії Чарльза Мея, міжнародного консультанта, тренера,  відомого своєю експертизою в галузі управління талантами та організаційного консалтингу, який розповів про інструменти Harrison Assessments детальніше. Сподіваємося, що корисні поради експертів стануть вам у нагоді, адже незважаючи на те, що адаптуватися до нового формату взаємодії не так легко, він відкриває колосальні можливості для компаній у всьому світі!

Дистанційний режим роботи став серйозним випробуванням для багатьох компаній. Так, в умовах карантину довелося повністю перебудувати свої робочі процеси на новий лад. Тому метою онлайн-дискусії в рамках HR ХАБу Асоціації в Одесі 17 червня було обговорення передумов для максимальної мотивації персоналу. “Однак, деякі компанії відзначають, що окремі члени команди тепер не хочуть повертатися в офіс і демонструють при цьому чудову ефективність, працюючи у власних будинках” – зазначила на початку зустрічі Катерина Морозова, Керівник Південноукраїнського офісу Асоціації та модератор дискусії.

Так що ж насправді впливає на продуктивність і ефективність роботи? І як створити згуртовану команду, яка буде працювати ефективно навіть за межами офісу? Відповідями на ці та багато інших запитань поділилась Анастасія Левдікова, партнер “Harrison Assessments” в Україні, засновник освітнього агентства “Master”, радник з управління персоналом. Зокрема, учасники зустрічі дізналися про статистику впливу карантину на людей, продуктивність та ефективність роботи поза офісом, мотивацію та способи її підвищення. Також говорили про цінності компаній та команд, та здатність окремих співробітників працювати дистанційно. Особливу увагу приділили ролі керівника та критеріям, які цінують співробітники. Більш того, приємною несподіванкою дискусії стало пряме включення з Великобританії Чарльза Мея, міжнародного консультанта, тренера,  відомого своєю експертизою в галузі управління талантами та організаційного консалтингу, який розповів про інструменти Harrison Assessments детальніше.

Сподіваємося, що корисні поради експертів стануть вам у нагоді, адже незважаючи на те, що адаптуватися до нового формату взаємодії не так легко, він відкриває колосальні можливості для компаній у всьому світі!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: