fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

26/ 09/ 2019
  Відбулася зустріч Комітету з логістики з новопризначеним Міністром інфраструктури Владиславом Криклієм, під час якої було передано Білі книги у залізничній та портовій галузях. Це стратегічні документи, що містять комплекс рішень та необхідних змін у портовій та залізничній галузях, які було підготовлено Комітетом з логістики. Водночас, було окреслено ряд питань щодо реформи залізничних вантажних перевезень, впровадження проєкту «приватної тяги», тарифної політики у сфері залізничного транспорту, наголошено на важливості зменшення ставок портових зборів, прийняття законопроекту «Про внутрішній водний транспорт».
01/

Відбулася зустріч Комітету з логістики з новопризначеним Міністром інфраструктури Владиславом Криклієм, під час якої було передано Білі книги у залізничній та портовій галузях. Це стратегічні документи, що містять комплекс рішень та необхідних змін у портовій та залізничній галузях, які було підготовлено Комітетом з логістики.

Водночас, було окреслено ряд питань щодо реформи залізничних вантажних перевезень, впровадження проєкту «приватної тяги», тарифної політики у сфері залізничного транспорту, наголошено на важливості зменшення ставок портових зборів, прийняття законопроекту «Про внутрішній водний транспорт».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: