fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

13/ 02/ 2020
  Минулого тижня в Комітеті ВРУ з питань аграрної та земельної політики відбулися комітетські слухання «Розвиток зовнішньої торгівлі агропродовольчою продукцією в рамках Угоди про асоціацію з ЄС». У слуханнях взяли участь народні депутати України, представники органів державної влади, наукових установ та аграрних асоціацій. Під час цього заходу виконавчий директор Комітет зернових та олійних культур Європейської Бізнес Асоціації Ірина Душник підняла питання необхідності розробки загальнонаціонального звіту щодо викидів парникових газів під час виробництва та обігу сільгоспкультур, зокрема, кукурудзи та ріпаку. Відсутність подібних звітів в Україні є серйозним стримуючим бар’єром для експорту кукурудзи та ріпаку для подальшої переробки у біопаливо в країнах ЄС і зменшення глобального парникового ефекту за рахунок використання біопалива. Детальніше про захід > http://bit.ly/31Yzsow
01/

Минулого тижня в Комітеті ВРУ з питань аграрної та земельної політики відбулися комітетські слухання «Розвиток зовнішньої торгівлі агропродовольчою продукцією в рамках Угоди про асоціацію з ЄС». У слуханнях взяли участь народні депутати України, представники органів державної влади, наукових установ та аграрних асоціацій.

Під час цього заходу виконавчий директор Комітет зернових та олійних культур Європейської Бізнес Асоціації Ірина Душник підняла питання необхідності розробки загальнонаціонального звіту щодо викидів парникових газів під час виробництва та обігу сільгоспкультур, зокрема, кукурудзи та ріпаку. Відсутність подібних звітів в Україні є серйозним стримуючим бар’єром для експорту кукурудзи та ріпаку для подальшої переробки у біопаливо в країнах ЄС і зменшення глобального парникового ефекту за рахунок використання біопалива.

Детальніше про захід > http://bit.ly/31Yzsow

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: