fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

18/ 09/ 2019
  Виконавчий директор Комітету зернових та олійних культур Європейської Бізнес Асоціації – Ірина Душник взяла участь у робочій зустрічі з Головою підкомітету з питань економічної і фінансової політики в агропромисловому комплексі Комітету ВРУ з питань аграрної та земельної політики - народним депутатом України, паном Артемом Чорноморовим. Під час зустрічі було обговорено сучасний стан та основні проблеми агропромислової галузі. Відповідно, Ірина Душник звернулась до законодавців щодо важливості відновлення відшкодування ПДВ на сою та ріпак для представників зернової та олійної галузі.

Виконавчий директор Комітету зернових та олійних культур Європейської Бізнес Асоціації – Ірина Душник взяла участь у робочій зустрічі з Головою підкомітету з питань економічної і фінансової політики в агропромисловому комплексі Комітету ВРУ з питань аграрної та земельної політики – народним депутатом України, паном Артемом Чорноморовим.

Під час зустрічі було обговорено сучасний стан та основні проблеми агропромислової галузі. Відповідно, Ірина Душник звернулась до законодавців щодо важливості відновлення відшкодування ПДВ на сою та ріпак для представників зернової та олійної галузі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: