fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

28/ 08/ 2019
  Представники Комітету зернових та олійних культур взяли участь у засіданні робочої групи з питань функціонування ринку зерна, яку очолила Заступник міністра Мінагрополітики, пані Олена Ковальова. Під час зустрічі учасники обговорили очікуване виробництво зернових культур у 2019 році та можливість підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Мінагрополітики та учасниками ринку – експортерами зерна на 2019/2020 МР. Окрім того, до робочої групи долучились керівники Департаменту Фітосанітарної Безпеки Держпродспоживслужби – пан Андрій Челомбітко та пан Вадим Чайковський,  з якими обговорили питання, що стосуються проекту постанови КМУ «Деякі питання реалізації Закону України  «Про карантин рослин», яку необхідно прийняти для запуску ринку приватних фітосанітарних лабораторій. А також питання підтримки  українського експорту зернових культур до Китаю та Індонезії.

Представники Комітету зернових та олійних культур взяли участь у засіданні робочої групи з питань функціонування ринку зерна, яку очолила Заступник міністра Мінагрополітики, пані Олена Ковальова. Під час зустрічі учасники обговорили очікуване виробництво зернових культур у 2019 році та можливість підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Мінагрополітики та учасниками ринку – експортерами зерна на 2019/2020 МР.

Окрім того, до робочої групи долучились керівники Департаменту Фітосанітарної Безпеки Держпродспоживслужби – пан Андрій Челомбітко та пан Вадим Чайковський,  з якими обговорили питання, що стосуються проекту постанови КМУ «Деякі питання реалізації Закону України  «Про карантин рослин», яку необхідно прийняти для запуску ринку приватних фітосанітарних лабораторій. А також питання підтримки  українського експорту зернових культур до Китаю та Індонезії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: