fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Дніпро Фінанси та податки

25/ 06/ 2019
  Відбулась зустріч бізнесу з керівництвом Дніпропетровської митниці ДФС, з виконуючим обов’язки начальника Дніпропетровської митниці ДФС паном Ігорем Безсмертним. Захід пройшов конструктивно та лаконічно. Говорили про основні поточні питання. Операція «Бастіон»: протидія незаконному ввезенню, виявлення та припинення порушень, перекриття незаконних каналів. «Білому» бізнесу немає причин хвилюватись. За 3 тижні жодної скарги від бізнесу. «Єдине вікно»: на сьогодні – 100% митних оформлень через програму. Через заборону поставок енергоносіїв з Російської Федерації втрачено більше 200 млн грн бюджетних надходжень, компенсувати цю суму зараз неможливо. Три групи товарів підпадають під санкції від РФ. Перша: товари, заборонені на ввезення з Укрїни до РФ: машинобудівна продукція, картон, труби та інше. Друга: продукція, яка заборонена до вивезення з РФ на територію України: сира нафта, машинні масла та деякі похідні від нафти продукти. Третя: товари, на вивезення яких потрібно отримати дозвіл Міністерства економічного розвитку РФ: вугілля та паливні нафтопродукти: бензин, дизельне пальне та зріджений газ. Продовження терміну пільгового розмитнення авто з Європи до 23.08.2019 р. За рахунок вже розмитнених авто держава отримала 13 млрд грн додаткових платежів. Наразі питання мало актуальне, щодня у Дніпропетровській митниці розмитнюється 2-3 авто. Спікери з боку митниці озвучили основну інформацію і до кожного блоку учасники поставили питання та отримали консультації. 
01/

Відбулась зустріч бізнесу з керівництвом Дніпропетровської митниці ДФС, з виконуючим обов’язки начальника Дніпропетровської митниці ДФС паном Ігорем Безсмертним. Захід пройшов конструктивно та лаконічно. Говорили про основні поточні питання.

  • Операція «Бастіон»:
  • протидія незаконному ввезенню, виявлення та припинення порушень, перекриття незаконних каналів.
  • «Білому» бізнесу немає причин хвилюватись.
  • За 3 тижні жодної скарги від бізнесу.
  • «Єдине вікно»: на сьогодні – 100% митних оформлень через програму.
  • Через заборону поставок енергоносіїв з Російської Федерації втрачено більше 200 млн грн бюджетних надходжень, компенсувати цю суму зараз неможливо.
  • Три групи товарів підпадають під санкції від РФ.
  • Перша: товари, заборонені на ввезення з Укрїни до РФ: машинобудівна продукція, картон, труби та інше.
  • Друга: продукція, яка заборонена до вивезення з РФ на територію України: сира нафта, машинні масла та деякі похідні від нафти продукти.
  • Третя: товари, на вивезення яких потрібно отримати дозвіл Міністерства економічного розвитку РФ: вугілля та паливні нафтопродукти: бензин, дизельне пальне та зріджений газ.
  • Продовження терміну пільгового розмитнення авто з Європи до 23.08.2019 р. За рахунок вже розмитнених авто держава отримала 13 млрд грн додаткових платежів. Наразі питання мало актуальне, щодня у Дніпропетровській митниці розмитнюється 2-3 авто.

Спікери з боку митниці озвучили основну інформацію і до кожного блоку учасники поставили питання та отримали консультації. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: