fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Одеса Фінанси та податки, IT

12/ 04/ 2019
  12 квітня відбувся Торговельно-Експортний форум Одеса 2019 у форматі коворкінгу за участю ключових гравців світового ринку, організований Одеською державно обласною адміністрацією в партнерстві з Європейською Бізнес Асоціацією. Захід також був насиченим спічами керівників українських та іноземних компаній, комерційних та інвестиційних банків, міжнародних організацій. Серед експертів були: Євгенія Лугановська,  менеджер IT комітету Європейської Бізнес Асоціації, координатор робочої групи з підтримки бізнесу в зоні АТО; Андрій Саламатов, керівник Marketting & PR HUb в Одесі та співвласник креативної агенції 4Press; Томас Сіллесен, голова правління «ВIIR»; Олег Оніщенко, менеджер з технічних та претензійних питань департаменту АПК, SGS Ukraine та Дмитро Павленко, керівник юридичної групи, директор податково-юридичного департаменту компанії Deloitte, та інші. Голова Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики, Ніна Южаніна в ході свого виступу зазначила, що: Попередні 23 роки нашої незалежності України не планувалося нічого, що було б пов’язано із захистом власної податкової бази в Україні. І трансфертне ціноутворення, і імплементація кроків BEPS, і перебудова своєї роботи для того, щоб додана вартість, яка створюється в Україні, оподатковувалася в Україні, — це справді європейський шлях і європейський вимір цінностей. Ми маємо продовжити імплементовувати в нашій країні цивілізовані стандарти податкової поведінки”. Під час Форуму розглянули актуальні питання для агропромислового комплексу, IT-сектору, харчової та машинобудівної промисловостей щодо здійснення експортної діяльності, серед них: Як виводити бренд на зарубіжний ринок, як вивчити конкурентів на іноземному ринку та дізнатися більше про закордонного покупця; Регуляторні та практичні аспекти виходу українських компаній на зовнішні ринки; Інновації як інструмент для диверсифікації експорту; Питання інтелектуальної власності під час експорту товарів та послуг; ІТ індустрія: розвиток експортного потенціалу або як не заважати індустрії розвиватись; Інспекційні послуги при імпорті-експорті продуктів харчування; Експорт органічної агропродукції з України: виклики та перспективи; Данський погляд на український бізнес. Завдяки  форуму  учасники дізналися як вийти на міжнародні ринки збуту, отримали практичні поради щодо інтелектуальної власності під час експорту товарів та послуг i консультації від провідних українських банків, змогли зрозуміти як налаштувати ідеальну схему поставки свого товару за кордон, одержали інструменти залучення інвестицій для розширення потужностей підприємства і здійснення  зовнішньоекономічної діяльності.
01/

12 квітня відбувся Торговельно-Експортний форум Одеса 2019 у форматі коворкінгу за участю ключових гравців світового ринку, організований Одеською державно обласною адміністрацією в партнерстві з Європейською Бізнес Асоціацією. Захід також був насиченим спічами керівників українських та іноземних компаній, комерційних та інвестиційних банків, міжнародних організацій. Серед експертів були: Євгенія Лугановська,  менеджер IT комітету Європейської Бізнес Асоціації, координатор робочої групи з підтримки бізнесу в зоні АТО; Андрій Саламатов, керівник Marketting & PR HUb в Одесі та співвласник креативної агенції 4Press; Томас Сіллесен, голова правління «ВIIR»; Олег Оніщенко, менеджер з технічних та претензійних питань департаменту АПК, SGS Ukraine та Дмитро Павленко, керівник юридичної групи, директор податково-юридичного департаменту компанії Deloitte, та інші.

Голова Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики, Ніна Южаніна в ході свого виступу зазначила, що: “Попередні 23 роки нашої незалежності України не планувалося нічого, що було б пов’язано із захистом власної податкової бази в Україні. І трансфертне ціноутворення, і імплементація кроків BEPS, і перебудова своєї роботи для того, щоб додана вартість, яка створюється в Україні, оподатковувалася в Україні, — це справді європейський шлях і європейський вимір цінностей. Ми маємо продовжити імплементовувати в нашій країні цивілізовані стандарти податкової поведінки”.

Під час Форуму розглянули актуальні питання для агропромислового комплексу, IT-сектору, харчової та машинобудівної промисловостей щодо здійснення експортної діяльності, серед них:

  • Як виводити бренд на зарубіжний ринок, як вивчити конкурентів на іноземному ринку та дізнатися більше про закордонного покупця;
  • Регуляторні та практичні аспекти виходу українських компаній на зовнішні ринки;
  • Інновації як інструмент для диверсифікації експорту;
  • Питання інтелектуальної власності під час експорту товарів та послуг;
  • ІТ індустрія: розвиток експортного потенціалу або як не заважати індустрії розвиватись;
  • Інспекційні послуги при імпорті-експорті продуктів харчування;
  • Експорт органічної агропродукції з України: виклики та перспективи;
  • Данський погляд на український бізнес.

Завдяки  форуму  учасники дізналися як вийти на міжнародні ринки збуту, отримали практичні поради щодо інтелектуальної власності під час експорту товарів та послуг i консультації від провідних українських банків, змогли зрозуміти як налаштувати ідеальну схему поставки свого товару за кордон, одержали інструменти залучення інвестицій для розширення потужностей підприємства і здійснення  зовнішньоекономічної діяльності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: