fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

14/ 02/ 2019
  Компанії Комітету з логістики обговорювали ініціативу Укрзалізниці щодо підвищення тарифів на залізничні вантажні перевезення. Так, згідно оголошення, що розміщене на сайті Міністерства інфраструктури України, планується проведення щорічної автоматичної індексації тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України на рівень індексу цін виробників промислової продукції. На думку компаній-членів Комітету з логістики, потрібно більш детально проаналізувати необхідність щорічно індексувати та відповідно збільшувати тарифи на залізничні перевезення. Адже, поки що не до кінця зрозуміло, які витрати будуть покриватись за рахунок такої індексації та чи буде це впливати на покращення операційної ефективності. Комітет з логістики Асоціації буде продовжувати співпрацю із АТ «Укрзалізниця» для вироблення найбільш дієвого механізму встановлення тарифів на залізничні перевезення.  Дякуємо усім учасникам зустрічі та АТ «Укрзалізниця» за відкритість до діалогу! 
01/

Компанії Комітету з логістики обговорювали ініціативу Укрзалізниці щодо підвищення тарифів на залізничні вантажні перевезення. Так, згідно оголошення, що розміщене на сайті Міністерства інфраструктури України, планується проведення щорічної автоматичної індексації тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України на рівень індексу цін виробників промислової продукції.

На думку компаній-членів Комітету з логістики, потрібно більш детально проаналізувати необхідність щорічно індексувати та відповідно збільшувати тарифи на залізничні перевезення. Адже, поки що не до кінця зрозуміло, які витрати будуть покриватись за рахунок такої індексації та чи буде це впливати на покращення операційної ефективності. Комітет з логістики Асоціації буде продовжувати співпрацю із АТ «Укрзалізниця» для вироблення найбільш дієвого механізму встановлення тарифів на залізничні перевезення. 

Дякуємо усім учасникам зустрічі та АТ «Укрзалізниця» за відкритість до діалогу! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: