fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

IT

11/ 12/ 2018
  Ми раді були хостити EBA IT Legal Talk! Захід пройшов дуже жваво, у ритмі постійного інтерактиву. Присутні мали змогу не лише послухати цікаву інформативну доповідь стосовно IT індустрії в legal аспекті, але й поставити питання та отримати експертну відповідь. Ми хочемо щиро подякувати всім нашим гостям та окремо спікерам: Наталья Гайкалова, Дмитро Михайленко, Olga Belikova, Alexander Shemiatkin, Микита Полатайко, Олександру Маркову та Ярославі Івасюк за корисну інформацію! Було обговорено: Закордонні юрисдикції для ІТ та процедура банківського комплаєнсу: визначили, чому США, Естонія та Швейцарія є найбільш привабливими та скільки може тривати процедура комплаєнсу для українських компаній. Проблемні місця податку на прибуток та нові підходи для покращення податкової системи з прикладами процентних ставок. Що ж таке цей міфічний «substance» про який всі говорять та які його переваги й недоліки. Податкове резиденство: які існують переваги та недоліки, умови для резиденства та угоди про уникнення подвійного оподаткування. Практику міжнародного обміну банківською інформацією та терміни, в які України зможе підготуватися до цього. Основні ризики для ІТ бізнесу в Україні: менеджмент, кібербезпека, відтік студентів та робочої сили. Антиофшорні перспективи: як працює офшорна схема та структура таких компаній, законопроекти щодо розвязання даної проблеми, контроль за витратами фізосіб та план BEPS. Майже 4 години активного обговорення пройшли непомітно та, ми впевнені, кожний отримав необхідну інформацію для зміцнення свого ІТ бізнесу та зменшення можливих ризиків.

Ми раді були хостити EBA IT Legal Talk! Захід пройшов дуже жваво, у ритмі постійного інтерактиву. Присутні мали змогу не лише послухати цікаву інформативну доповідь стосовно IT індустрії в legal аспекті, але й поставити питання та отримати експертну відповідь.

Ми хочемо щиро подякувати всім нашим гостям та окремо спікерам: Наталья ГайкаловаДмитро МихайленкоOlga BelikovaAlexander ShemiatkinМикита Полатайко, Олександру Маркову та Ярославі Івасюк за корисну інформацію!

Було обговорено:

  • Закордонні юрисдикції для ІТ та процедура банківського комплаєнсу: визначили, чому США, Естонія та Швейцарія є найбільш привабливими та скільки може тривати процедура комплаєнсу для українських компаній.
  • Проблемні місця податку на прибуток та нові підходи для покращення податкової системи з прикладами процентних ставок.
  • Що ж таке цей міфічний «substance» про який всі говорять та які його переваги й недоліки.
  • Податкове резиденство: які існують переваги та недоліки, умови для резиденства та угоди про уникнення подвійного оподаткування.
  • Практику міжнародного обміну банківською інформацією та терміни, в які України зможе підготуватися до цього.
  • Основні ризики для ІТ бізнесу в Україні: менеджмент, кібербезпека, відтік студентів та робочої сили.
  • Антиофшорні перспективи: як працює офшорна схема та структура таких компаній, законопроекти щодо розв’язання даної проблеми, контроль за витратами фізосіб та план BEPS.

Майже 4 години активного обговорення пройшли непомітно та, ми впевнені, кожний отримав необхідну інформацію для зміцнення свого ІТ бізнесу та зменшення можливих ризиків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: