fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харків Митні питання

15/ 11/ 2018
  Встановлення й підтримка діалогу «бізнес-влада» є пріоритетним напрямком діяльності Європейської Бізнес Асоціації. Ось і 15 листопада 2018 року в рамках Митного комітету Асоціації у Харкові представники компаній і держслужбовці зібрались з метою - розяснити питання щодо правового регулювання і нюансів державного контролю в межах ЗУ №2042-VIII, ЗУ №2530-VIII й Митного кодексу і, як наслідок, вирішити проблеми бізнесу в регіоні. Ігор Лоцкін, заступник начальника Південної регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті (ДВСКН) Держпродспоживслужби України, за доповненням консультанта з митних питань Віри Носової розповів про: порядок проведення й завершення держконтролю харчових продуктів і кормів нетваринного походження під час імпорту та експорту; інновації до Митного кодексу України; особливості застосування «єдиного вікна» (N.B. Перелік документів для ЄВ - Наказ Мінфіну від 25.07.2016 №657) тощо [презентація]. «Для нас контроль, який обговорюємо, – також новинка, і ми вивчаємо його нюанси разом з вами, операторами ринку», - підкреслив присутній на заході начальник Південної регіональної служби ДВСКН Андрій Бабарук. Харківський офіс Асоціації вдячний Південній регіональній службі ДВСКН за реальну готовність до співпраці, а фахівцям із ЗЕД - за активність та цікаві запитання!

Встановлення й підтримка діалогу «бізнес-влада» є пріоритетним напрямком діяльності Європейської Бізнес Асоціації. Ось і 15 листопада 2018 року в рамках Митного комітету Асоціації у Харкові представники компаній і держслужбовці зібрались з метою – роз’яснити питання щодо правового регулювання і нюансів державного контролю в межах ЗУ №2042-VIII, ЗУ №2530-VIII й Митного кодексу і, як наслідок, вирішити проблеми бізнесу в регіоні.

Ігор Лоцкін, заступник начальника Південної регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті (ДВСКН) Держпродспоживслужби України, за доповненням консультанта з митних питань Віри Носової розповів про: порядок проведення й завершення держконтролю харчових продуктів і кормів нетваринного походження під час імпорту та експорту; інновації до Митного кодексу України; особливості застосування «єдиного вікна» (N.B. Перелік документів для ЄВ – Наказ Мінфіну від 25.07.2016 №657) тощо [презентація].

«Для нас контроль, який обговорюємо, – також новинка, і ми вивчаємо його нюанси разом з вами, операторами ринку», – підкреслив присутній на заході начальник Південної регіональної служби ДВСКН Андрій Бабарук.

Харківський офіс Асоціації вдячний Південній регіональній службі ДВСКН за реальну готовність до співпраці, а фахівцям із ЗЕД – за активність та цікаві запитання!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: