fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Агрохімія

17/ 04/ 2018
  Агрохімічний комітет Асоціації долучився до стартової зустрічі проекту «Огляд та оновлення Національного плану впровадження Стокгольмської Конвенції щодо стійких органічних забруднювачів». Метою проекту є моніторинг та оцінка реальної ситуації по всій території України щодо кількості та стану небезпечних хімікатів, оновлення Національного плану виконання міжнародних зобовязань України з управління непридатними хімікатами, забезпечення звітності Міністерства екології та природних ресурсів України перед Стокгольмською Конвенцією стосовно стійких органічних забруднювачів. Так, згідно з останньою оцінкою Глобального екологічного фонду (ГЕФ), в січні 2013 року в країні було 11 тисяч тонн непридатних пестицидів, що розміщені на території 1,2 тис. складських приміщень. Для покращення ситуації з небезпечними хімікатами ГЕФ виділить Україні $350 тис. в рамках Проекту. Агрохімічний комітет Асоціації висловлює подяку за можливість долучитися до такої важливої ініціативи та вірить в успіх Проекту!

Агрохімічний комітет Асоціації долучився до стартової зустрічі проекту «Огляд та оновлення Національного плану впровадження Стокгольмської Конвенції щодо стійких органічних забруднювачів».

Метою проекту є моніторинг та оцінка реальної ситуації по всій території України щодо кількості та стану небезпечних хімікатів, оновлення Національного плану виконання міжнародних зобов’язань України з управління непридатними хімікатами, забезпечення звітності Міністерства екології та природних ресурсів України перед Стокгольмською Конвенцією стосовно стійких органічних забруднювачів.

Так, згідно з останньою оцінкою Глобального екологічного фонду (ГЕФ), в січні 2013 року в країні було 11 тисяч тонн непридатних пестицидів, що розміщені на території 1,2 тис. складських приміщень.

Для покращення ситуації з небезпечними хімікатами ГЕФ виділить Україні $350 тис. в рамках Проекту.

Агрохімічний комітет Асоціації висловлює подяку за можливість долучитися до такої важливої ініціативи та вірить в успіх Проекту!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: