fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зустріч з Віце-прем’єркою з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольгою Стефанішиною

01/ 12/ 2020
  Офіс Асоціації у Дніпрі долучився до публічної дискусії з Ольгою Стефанишиною, Віце-прем’єркою з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, та Матті Маасікасом, главою представницва ЄС в Україні.  Говорили про можливості та подальшу співпрацю українсього бізнесу з країнами Європейського Союзу, що стануть ще більш можливими завдяки старту процесу оновлення Угоди про Асоціацію з ЕС та її економічної та торгової частини. Представники бізнесу, компанії - члени Асоціації, висловили свої думки та очікування, які зміни їм необхідні для полегшення експортування продукції до країн Євросоюзу. За останні вісім місяців експорт до країн ЄС з України скоротився на 18%, зазначив пан Матті, тож перегляд Угоди з ЄС, дозволить підприємцям: розширити доступ до нових ринків збуту; проаналізувати та збільшити товарні позиції для експорту; покращити пошук та розширення співпраці з потенційними клієнтами та партнерами. Наприкінці зустрічі пані Віце-премєр-міністерка зазначила, що Дніпропетровщина - це перший регіон, де бізнес говорив більше про можливості, а не про проблеми співпраці з ЄС. Катерина Присяжнюк, керівник Дніпровського офісу Асоціації, також долучилася до обговорення, привітала нашу область з відкриттям Офісу євроінтеграції, що є одним з перших таких в Україні, та висловила свої сподівання, щодо подальшої співпраці та діалогу, до якого завжди відкрита Європейська Бізнес Асоціація у Дніпрі.

Офіс Асоціації у Дніпрі долучився до публічної дискусії з Ольгою Стефанишиною, Віце-прем’єркою з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, та Матті Маасікасом, главою представницва ЄС в Україні.  Говорили про можливості та подальшу співпрацю українсього бізнесу з країнами Європейського Союзу, що стануть ще більш можливими завдяки старту процесу оновлення Угоди про Асоціацію з ЕС та її економічної та торгової частини.

Представники бізнесу, компанії – члени Асоціації, висловили свої думки та очікування, які зміни їм необхідні для полегшення експортування продукції до країн Євросоюзу.

За останні вісім місяців експорт до країн ЄС з України скоротився на 18%, зазначив пан Матті, тож перегляд Угоди з ЄС, дозволить підприємцям:

  • розширити доступ до нових ринків збуту;
  • проаналізувати та збільшити товарні позиції для експорту;
  • покращити пошук та розширення співпраці з потенційними клієнтами та партнерами.

Наприкінці зустрічі пані Віце-прем’єр-міністерка зазначила, що Дніпропетровщина – це перший регіон, де бізнес говорив більше про можливості, а не про проблеми співпраці з ЄС.

Катерина Присяжнюк, керівник Дніпровського офісу Асоціації, також долучилася до обговорення, привітала нашу область з відкриттям Офісу євроінтеграції, що є одним з перших таких в Україні, та висловила свої сподівання, щодо подальшої співпраці та діалогу, до якого завжди відкрита Європейська Бізнес Асоціація у Дніпрі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: