fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

03/ 09/ 2019
  Асоціація отримала офіційні роз’яснення від Державної фіскальної служби України щодо правильного коду УКТЗЕД, який повинен застосовуватися під час розмитнення фітнес-браслетів. Бізнес спільнота звернула увагу Державної фіскальної служби (ДФС) на проблему з розмитненням фітнес-браслетів. Зокрема, різні митниці класифікували фітнес-браслети за різним кодами УКТЗЕД, а саме: 8517 62 або 9102 12. Вищезгадане призводило до нерівних умов бізнесу та сплати мит від 0 до 10% за один і той же товар. Тому Асоціація підготувала офіційний запит до ДФС та попросила надати єдиний код, який слід застосовувати для розмитнення фітнес-браслетів та надіслати відповідну інформацію у всі митні органи ДФС. З метою забезпечення застосування гармонізованого міжнародного підходу ДФС вирішила уточнити правильний код фітнес-браслетів у Світової Організації Торгівлі (СОТ). Ми раді повідомити вам, що СОТ вирішила, що митне оформлення фітнес-браслетів повинно здійснюватися згідно з кодом УКТЗЕД 8517 62. Тому ДФС надіслала офіційний лист до всіх українських митниць з проханням здійснювати розмитнення фітнес-браслетів згідно з єдиним кодом УКТЗЕД. Ми вдячні Державній фіскальній службі за швидку відповідь та конструктивну співпрацю. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Асоціація отримала офіційні роз’яснення від Державної фіскальної служби України щодо правильного коду УКТЗЕД, який повинен застосовуватися під час розмитнення фітнес-браслетів.

Бізнес спільнота звернула увагу Державної фіскальної служби (ДФС) на проблему з розмитненням фітнес-браслетів. Зокрема, різні митниці класифікували фітнес-браслети за різним кодами УКТЗЕД, а саме: 8517 62 або 9102 12. Вищезгадане призводило до нерівних умов бізнесу та сплати мит від 0 до 10% за один і той же товар. Тому Асоціація підготувала офіційний запит до ДФС та попросила надати єдиний код, який слід застосовувати для розмитнення фітнес-браслетів та надіслати відповідну інформацію у всі митні органи ДФС.

З метою забезпечення застосування гармонізованого міжнародного підходу ДФС вирішила уточнити правильний код фітнес-браслетів у Світової Організації Торгівлі (СОТ). Ми раді повідомити вам, що СОТ вирішила, що митне оформлення фітнес-браслетів повинно здійснюватися згідно з кодом УКТЗЕД 8517 62. Тому ДФС надіслала офіційний лист до всіх українських митниць з проханням здійснювати розмитнення фітнес-браслетів згідно з єдиним кодом УКТЗЕД.

Ми вдячні Державній фіскальній службі за швидку відповідь та конструктивну співпрацю.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: