fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харків HR HUB, Харків Правові питання

11/ 09/ 2019
  Сучасний ринок праці стає дедалі конкурентнішим. Не тільки кандидати змагаються за привабливі позиції, а й роботодавці конкурують за працівників. Персонал стає все вибагливішим, а системи мотивації -  ще дорожчими і складними. Саме про схеми матеріальної та нематеріальної мотивації персоналу дізнавалися учасники зустрічі. Юрист із багаторічним досвідом, директор «Голдман Консалтинг» Андрій Ліманський розповів які податкові наслідки несе підприємство, що забезпечує додаткові бонуси, окрім заробітної платні, для своїх працівників. Говорили як юридично захистити підприємство від витоку комерційної інформації та переманювання клієнтів у разі звільнення. Отримали поради щодо ведення бізнесу в часи змін законодавства. «Треба завжди мати декілька варіантів дій на випадок зміни схем та ставок оподаткування, передбачати їх завчасно. Тоді Ви і Ваш бізнес будете готовими до будь-яких несподіванок і зможете втриматися на плаву», - радить Андрій.Спікери. Андрій Лиманський. Директор Голдман Консалтинг. Експерт податкового та трудового права (15+ років досвіду).

Сучасний ринок праці стає дедалі конкурентнішим. Не тільки кандидати змагаються за привабливі позиції, а й роботодавці конкурують за працівників. Персонал стає все вибагливішим, а системи мотивації –  ще дорожчими і складними.

Саме про схеми матеріальної та нематеріальної мотивації персоналу дізнавалися учасники зустрічі. Юрист із багаторічним досвідом, директор «Голдман Консалтинг» Андрій Ліманський розповів які податкові наслідки несе підприємство, що забезпечує додаткові бонуси, окрім заробітної платні, для своїх працівників. Говорили як юридично захистити підприємство від витоку комерційної інформації та переманювання клієнтів у разі звільнення. Отримали поради щодо ведення бізнесу в часи змін законодавства.

«Треба завжди мати декілька варіантів дій на випадок зміни схем та ставок оподаткування, передбачати їх завчасно. Тоді Ви і Ваш бізнес будете готовими до будь-яких несподіванок і зможете втриматися на плаву», – радить Андрій.

Спікери

1 / 1
Андрій Лиманський
Директор "Голдман Консалтинг". Експерт податкового та трудового права (15+ років досвіду)
Андрій Лиманський

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: