fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

МакДональдз розпочав обслуговувати відвідувачів за столиками

07/ 06/ 2018
  На початку червня 2018 року МакДональдз в Україні вперше запропонував відвідувачам обслуговування за столиками у закладі на Кільцевій дорозі, 14В у м. Києві. Це революція в МакДональдз, оскільки МакДональдз завжди був закладом самообслуговування. Відтепер у МакДональдз на вул. Кільцева дорога можна замовити страви на касі чи терміналі самообслуговування, а потім зачекати на замовлення за столиком, куди співробітник принесе страви. Послуга обслуговування за столиками є важливою особливістю нового формату закладів МакДональдз з досвідом майбутнього. Ресторани МакДональдз з досвідом майбутнього з’явилися в Україні у 2018 році. У цих закладах відвідувачі можуть отримати досвід, який вони не очікували від закладів швидкого обслуговування. Зараз в Україні працює два заклади з досвідом майбутнього – у Києві та у Черкасах (бульв. Шевченка, 208/1). У Черкасах обслуговування за столиками буде запроваджено в середині літа. «Досвід майбутнього в МакДональдз – це можливість запропонувати відвідувачам нове більш прогресивне обслуговування. Ми ніколи не стоїмо на місці, ми змінюємося і запрошуємо відвідувачів скористатися всіма перевагами цих змін. До кінця 2018 року 12 закладів МакДональдз запропонують досвід майбутнього, з них чотири – це нові ресторани, які одразу матимуть новий формат. Інші вісім – це заклади, які вже працюють і будуть переобладнані», – зазначив генеральний директор МакДональдз в Україні Гжегож Хмелярський. Поряд з обслуговуванням за столиками є і інші особливості ресторанів з досвідом майбутнього: Новий принцип роботи касової зони - більш зручний для відвідувачів. Прилавок розділений на дві частини – для замовлення та для отримання страв.  Відтак, відвідувачі, які очікують на замовлення, та відвідувачі, які роблять замовлення, не заважають один одному. Експерт з гостинності – це нова позиція в ресторанах МакДональдз. Завдання Експерта з гостинності – бути уважним до відвідувачів, помічати їх потреби та оперативно на них реагувати: допомогти розібратися з новими способами обслуговування в ресторані, допомогти родині у пошуку вільного столика, запропонувати меню шрифтом Брайля незрячому відвідувачу, допомогти іноземцю розібратися в меню, підказати клієнту, де можна підзарядити гаджет. Термінали самообслуговування є обов’язковим елементом ресторанів з досвідом майбутнього і дозволяють відвідувачам спокійно та без поспіху оглянути всі страви з меню у електронному форматі, зробити замовлення та оплатити його за допомогою картки чи готівкою на касі, а потім забрати страви у зоні видачі. В ресторанах з досвідом майбутнього оновлюється форма одягу співробітників та дизайн меню. У другій половині 2018 року з’явиться ще одна принципово важлива особливість ресторанів з новим форматом. Новий принцип роботи кухні «Приготовано для тебе» дозволить  відвідувачу додати чи забрати інгредієнти в бургерах на свій смак – додати до улюбленого Дабл Чізбургеру ще один біфштекс чи замовити бургер Маестро з додатковими інгредієнтами. МакДональдз® в Україні є лідером у галузі ресторанів швидкого обслуговування в Україні. Перший заклад МакДональдз® в Україні було відкрито 24 травня 1997 у Києві.  МакДональдз® – один із найбільших іноземних інвесторів в Україні: компанія вклала у розвиток мережі та інфраструктури близько 250 млн доларів. Сьогодні в компанії працює близько 7500 людей. Для більш детальної інформації, будь ласка, відвідайте наш сайт: www.mcdonalds.ua. Читайте новини компанії: https://www.facebook.com/McDonaldsUA.

На початку червня 2018 року МакДональдз в Україні вперше запропонував відвідувачам обслуговування за столиками у закладі на Кільцевій дорозі, 14В у м. Києві. Це революція в МакДональдз, оскільки МакДональдз завжди був закладом самообслуговування. Відтепер у МакДональдз на вул. Кільцева дорога можна замовити страви на касі чи терміналі самообслуговування, а потім зачекати на замовлення за столиком, куди співробітник принесе страви.

Послуга обслуговування за столиками є важливою особливістю нового формату закладів МакДональдз з досвідом майбутнього. Ресторани МакДональдз з досвідом майбутнього з’явилися в Україні у 2018 році. У цих закладах відвідувачі можуть отримати досвід, який вони не очікували від закладів швидкого обслуговування. Зараз в Україні працює два заклади з досвідом майбутнього – у Києві та у Черкасах (бульв. Шевченка, 208/1). У Черкасах обслуговування за столиками буде запроваджено в середині літа.

«Досвід майбутнього в МакДональдз – це можливість запропонувати відвідувачам нове більш прогресивне обслуговування. Ми ніколи не стоїмо на місці, ми змінюємося і запрошуємо відвідувачів скористатися всіма перевагами цих змін. До кінця 2018 року 12 закладів МакДональдз запропонують досвід майбутнього, з них чотири – це нові ресторани, які одразу матимуть новий формат. Інші вісім – це заклади, які вже працюють і будуть переобладнані», – зазначив генеральний директор МакДональдз в Україні Гжегож Хмелярський.

Поряд з обслуговуванням за столиками є і інші особливості ресторанів з досвідом майбутнього:

  • Новий принцип роботи касової зони – більш зручний для відвідувачів. Прилавок розділений на дві частини – для замовлення та для отримання страв.  Відтак, відвідувачі, які очікують на замовлення, та відвідувачі, які роблять замовлення, не заважають один одному.
  • Експерт з гостинності – це нова позиція в ресторанах МакДональдз. Завдання Експерта з гостинності – бути уважним до відвідувачів, помічати їх потреби та оперативно на них реагувати: допомогти розібратися з новими способами обслуговування в ресторані, допомогти родині у пошуку вільного столика, запропонувати меню шрифтом Брайля незрячому відвідувачу, допомогти іноземцю розібратися в меню, підказати клієнту, де можна підзарядити гаджет.
  • Термінали самообслуговування є обов’язковим елементом ресторанів з досвідом майбутнього і дозволяють відвідувачам спокійно та без поспіху оглянути всі страви з меню у електронному форматі, зробити замовлення та оплатити його за допомогою картки чи готівкою на касі, а потім забрати страви у зоні видачі.
  • В ресторанах з досвідом майбутнього оновлюється форма одягу співробітників та дизайн меню.

У другій половині 2018 року з’явиться ще одна принципово важлива особливість ресторанів з новим форматом. Новий принцип роботи кухні «Приготовано для тебе» дозволить  відвідувачу додати чи забрати інгредієнти в бургерах на свій смак – додати до улюбленого Дабл Чізбургеру ще один біфштекс чи замовити бургер Маестро з додатковими інгредієнтами.

МакДональдз® в Україні є лідером у галузі ресторанів швидкого обслуговування в Україні. Перший заклад МакДональдз® в Україні було відкрито 24 травня 1997 у Києві.  МакДональдз® – один із найбільших іноземних інвесторів в Україні: компанія вклала у розвиток мережі та інфраструктури близько 250 млн доларів. Сьогодні в компанії працює близько 7500 людей. Для більш детальної інформації, будь ласка, відвідайте наш сайт: www.mcdonalds.ua. Читайте новини компанії: https://www.facebook.com/McDonaldsUA.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: