fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

«Львівське Різдвяне» повернулось на полиці магазинів у компанії з новим сортом – «Львівське Різдвяне смак Пряні фрукти»

10/ 12/ 2021
  Кожного року, напередодні зимових свят, бренд «Львівське» тішить своїх прихильників лімітованим випуском особливого темного пива «Львівське Різдвяне». Проте цьогоріч на шанувальників напою чекає ще й новинка – «Львівське Різдвяне смак Пряні фрукти». Це темне пиво зі смаком цитрусів, журавлини, кардамону, горіха та імбиру. Довгоочікувана новинка, безперечно, стане фаворитом справжніх поціновувачів особливого зимового пива. Завдяки інгрідієнтам напій має яскраво виражений пряно-фруктовий аромат, збалансований та мякий питкий смак, в якому відчуваються яскраві нотки цитруса, журавлини та прянощів, які дарують справжній святковий настрій. «Для мене, як і для багатьох поціновувачів пива, вихід «Львівське Різдвяне» – це офіційний початок святкової пори. Купуючи пляшку цього сорту в магазині, я вже емоційно гортаю календар та готуюсь зустрічати Новий Рік та Різдво. До речі, з моменту мого першого знайомства із «Львівське Різдвяне» й до сьогодні – смак зовсім не змінився, і така стабільність мені до вподоби. До того ж, взимку ми все більше тяжіємо до теплих та солодкуватих напоїв, тому новинка цього року – «Львівське Різдвяне смак Пряні фрукти» може стати чудовою основою для глінтвейну та додасть нових барв у класичне «Львівське Різдвяне», – коментує Андрій Юраго, пивний сомільє в «Асоціації сомельє України», автор youtube-проєкту «Народний Дегустатор». А як же приготувати те саме смачне тепле пиво? На основі «Львівське Різдвяне» для 1 літра теплого напою необхідно: 2 пляшки «Львівське Різдвяне»; мед (приблизно 25 мл, але регулювати за смаком); сік 2 лимонів (але тільки сік, без цедри, інакше зявляється гіркота); сік 1 невеликого апельсину (тільки сік, без цедри); 1/2 чайної ложки кориці меленої; 1 паличка кориці; дрібка гвоздики Важливо не доводити до кипіння, а тримати температурний режим в рамках 60-70°C. Для приготування напою на основі «Львівське Різдвяне смак Пряні фрукти» рецепт схожий, але без додавання меду, адже напій має більш солодкуватий присмак, аніж класичне «Львівське Різдвяне». «Львівське Різдвяне» та «Львівське Різдвяне смак Пряні фрукти» вже можна знайти на полицях магазинів вашого міста. Період виробництва – лімітований, тож встигніть придбати свою порцію Різдва! Щасливого Нового року та Різдва! * * * Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї із провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. У складі Carlsberg Ukraine – заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. У портфель Carlsberg в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торговельних марок, як «Львівське», Robert Doms, Baltika, Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664, «Арсенал», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Seth & Rileys Garage, Warsteiner, Grimbergen та інші. Детальнішу інформацію можна отримати на сайті carlsbergukraine.com.

Кожного року, напередодні зимових свят, бренд «Львівське» тішить своїх прихильників лімітованим випуском особливого темного пива «Львівське Різдвяне». Проте цьогоріч на шанувальників напою чекає ще й новинка – «Львівське Різдвяне смак Пряні фрукти».

Це темне пиво зі смаком цитрусів, журавлини, кардамону, горіха та імбиру. Довгоочікувана новинка, безперечно, стане фаворитом справжніх поціновувачів особливого зимового пива. Завдяки інгрідієнтам напій має яскраво виражений пряно-фруктовий аромат, збалансований та м’який питкий смак, в якому відчуваються яскраві нотки цитруса, журавлини та прянощів, які дарують справжній святковий настрій.

«Для мене, як і для багатьох поціновувачів пива, вихід «Львівське Різдвяне» – це офіційний початок святкової пори. Купуючи пляшку цього сорту в магазині, я вже емоційно гортаю календар та готуюсь зустрічати Новий Рік та Різдво. До речі, з моменту мого першого знайомства із «Львівське Різдвяне» й до сьогодні – смак зовсім не змінився, і така стабільність мені до вподоби. До того ж, взимку ми все більше тяжіємо до теплих та солодкуватих напоїв, тому новинка цього року – «Львівське Різдвяне смак Пряні фрукти» може стати чудовою основою для глінтвейну та додасть нових барв у класичне «Львівське Різдвяне», – коментує Андрій Юраго, пивний сомільє в «Асоціації сомельє України», автор youtube-проєкту «Народний Дегустатор».

А як же приготувати те саме смачне тепле пиво? На основі «Львівське Різдвяне» для 1 літра теплого напою необхідно:

  • 2 пляшки «Львівське Різдвяне»;
  • мед (приблизно 25 мл, але регулювати за смаком);
  • сік 2 лимонів (але тільки сік, без цедри, інакше з’являється гіркота);
  • сік 1 невеликого апельсину (тільки сік, без цедри);
  • 1/2 чайної ложки кориці меленої;
  • 1 паличка кориці;
  • дрібка гвоздики

Важливо не доводити до кипіння, а тримати температурний режим в рамках 60-70°C.

Для приготування напою на основі «Львівське Різдвяне смак Пряні фрукти» рецепт схожий, але без додавання меду, адже напій має більш солодкуватий присмак, аніж класичне «Львівське Різдвяне».

«Львівське Різдвяне» та «Львівське Різдвяне смак Пряні фрукти» вже можна знайти на полицях магазинів вашого міста. Період виробництва – лімітований, тож встигніть придбати свою порцію Різдва!

Щасливого Нового року та Різдва!

* * *

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї із провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. У складі Carlsberg Ukraine – заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. У портфель Carlsberg в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торговельних марок, як «Львівське», Robert Doms, Baltika, Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664, «Арсенал», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Seth & Riley’s Garage, Warsteiner, Grimbergen та інші. Детальнішу інформацію можна отримати на сайті carlsbergukraine.com.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: