fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Компанія AB InBev Efes Україна привідкрила завісу виробництва безалкогольного пива

10/ 08/ 2021
  До Міжнародного дня пива, який відзначається 6 серпня, компанія AB InBev Efes Україна провела престур для представників медіа на Харківську броварню. Під час екскурсії на броварню, журналістам поетапно продемонстрували процес пивоваріння. Харківська броварня AB InBev Efes Україна почала роботу в 1989 році. Для приготування пива на броварні використовують високотехнологічне обладнання, яке дозволяє відстежувати процес пивоваріння в онлайн-режимі з системи управління. Зазвичай рецептура пива складається з: води, хмелю та зернових культур — світлого або карамельного солоду, ячменя, рису і кукурудзи у різних комбінаціях. Аби підкреслити смак і зробити його виразним, з гірчинкою або більш легким, використовуються різні види хмелю та солоду. Під час екскурсії представники медіа змогли познайомитися з процесом виробництва пива. Воно починається з обробки солоду. Його подрібнюють і змішують з гарячою водою, щоб отримати так званий затор. Ця суміш витримується у варильних котлах декілька годин, потім фільтрується і кипятиться. На цьому етапі додається хміль, а далі кипятіння змінюється охолодженням. Після цього отримане охолоджене сусло піддають процесу бродіння для отримання готового пива. Також компанія продемонструвала процес деалкоголізації, який полягає в тому, що відбувається видалення спирту зі збродженого пива шляхом випаровування під вакуумом (так звана вакуумна дистиляція). Таким чином виробляється Чернігівське 0.0, безалкогольна Stella Artois, BUD Zero, Чернігівське Біле 0 Alco нефільтроване. Крім того, журналісти познайомилися з наукою про пиво – зітологією. Вона вивчає особливості пива, його історію, способи приготування та поєднання даного напою з різноманітною їжею. Під час дегустації представники медіа змогли оцінити як смакують креветки до Corona Extra, Bud зі стейками, Чернігівське Біле 0 Alco з різними видами сирів та, особливо, Leffe Brune із шоколадним брауні. На Харківській броварні AB InBev Efes Україна варять всім відомі національні марки пива «Чернігівське» та «Рогань», бельгійський лагер Stella Artois  і знаменитий BUD. У 2019 році тут почали виробляти напої нових брендів — пиво «Білий Ведмідь», а також квас «Село і люди». У 2020 році до портфелю продукції додався сидр «Де Сад». Інформаційна довідка: AB InBev Efes Україна – один із лідерів українського пивоварного ринку, який є спільним підприємством найбільшої в світі пивоварної компанії Anheuser-Busch InBev і регіональної пивоварної компанії з виробництва напоїв із провідними позиціями Anadolu Efes. AB InBev Efes Україна має три броварні у Чернігові, Харкові та Миколаєві. Портфель пивних брендів складається з ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois, Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, Staropramen, Taller, Velkopopovický Kozel, «Старий Мельник із Діжки», Miller, Tripel Karmeliet, Kwak, Boddingtons Pub Ale, «Чернігівське», «Рогань», «Янтарь», квасу «Село і люди», сидру «Де Сад». Контакти для ЗМІ Всі запити, повязані з наданням інформації для ЗМІ, прохання надсилати Нонні Мартиновій, менеджеру із зовнішніх комунікацій. E-mail: Nonna.Martynova@abinbevefes.com

До Міжнародного дня пива, який відзначається 6 серпня, компанія AB InBev Efes Україна провела престур для представників медіа на Харківську броварню. Під час екскурсії на броварню, журналістам поетапно продемонстрували процес пивоваріння.

Харківська броварня AB InBev Efes Україна почала роботу в 1989 році. Для приготування пива на броварні використовують високотехнологічне обладнання, яке дозволяє відстежувати процес пивоваріння в онлайн-режимі з системи управління. Зазвичай рецептура пива складається з: води, хмелю та зернових культур — світлого або карамельного солоду, ячменя, рису і кукурудзи у різних комбінаціях. Аби підкреслити смак і зробити його виразним, з гірчинкою або більш легким, використовуються різні види хмелю та солоду.

Під час екскурсії представники медіа змогли познайомитися з процесом виробництва пива. Воно починається з обробки солоду. Його подрібнюють і змішують з гарячою водою, щоб отримати так званий затор. Ця суміш витримується у варильних котлах декілька годин, потім фільтрується і кип’ятиться. На цьому етапі додається хміль, а далі кип’ятіння змінюється охолодженням. Після цього отримане охолоджене сусло піддають процесу бродіння для отримання готового пива.

Також компанія продемонструвала процес деалкоголізації, який полягає в тому, що відбувається видалення спирту зі збродженого пива шляхом випаровування під вакуумом (так звана вакуумна дистиляція). Таким чином виробляється Чернігівське 0.0, безалкогольна Stella Artois, BUD Zero, Чернігівське Біле 0 Alco нефільтроване.

Крім того, журналісти познайомилися з наукою про пиво – зітологією. Вона вивчає особливості пива, його історію, способи приготування та поєднання даного напою з різноманітною їжею. Під час дегустації представники медіа змогли оцінити як смакують креветки до Corona Extra, Bud зі стейками, Чернігівське Біле 0 Alco з різними видами сирів та, особливо, Leffe Brune із шоколадним брауні.

На Харківській броварні AB InBev Efes Україна варять всім відомі національні марки пива «Чернігівське» та «Рогань», бельгійський лагер Stella Artois  і знаменитий BUD. У 2019 році тут почали виробляти напої нових брендів — пиво «Білий Ведмідь», а також квас «Село і люди». У 2020 році до портфелю продукції додався сидр «Де Сад».

Інформаційна довідка:

AB InBev Efes Україна – один із лідерів українського пивоварного ринку, який є спільним підприємством найбільшої в світі пивоварної компанії Anheuser-Busch InBev і регіональної пивоварної компанії з виробництва напоїв із провідними позиціями Anadolu Efes.

AB InBev Efes Україна має три броварні у Чернігові, Харкові та Миколаєві.

Портфель пивних брендів складається з ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois, Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, Staropramen, Taller, Velkopopovický Kozel, «Старий Мельник із Діжки», Miller, Tripel Karmeliet, Kwak, Boddingtons Pub Ale, «Чернігівське», «Рогань», «Янтарь», квасу «Село і люди», сидру «Де Сад».

Контакти для ЗМІ

Всі запити, пов’язані з наданням інформації для ЗМІ, прохання надсилати Нонні Мартиновій, менеджеру із зовнішніх комунікацій.

E-mail: Nonna.Martynova@abinbevefes.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальни мережами.
0 Шейрів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: