fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

08/ 11/ 2017
  За сприяння експертів Комітету з логістики, компанії- члени Асоціації, які є операторами поштового зв’язку, отримали ґрунтовне роз’яснення від Державної служби статистики України щодо правильного використання кодів з Національного класифікатора України «Класифікація видів економічної діяльності ДК 009:2010», а саме класу 53.20 «Інша поштова та кур’єрська діяльність». Важливість та необхідність даного роз’яснення полягає, зокрема, у тому, що компанії-оператори поштового зв’язку при наданні послуг можуть використовувати для перевезення вантажу як власні транспортні засоби, так і залучати для перевезення інших суб’єктів господарювання на договірних засадах. Отримана інформація забезпечить належне оформлення первинних документів та правильне відображення в бухгалтерському обліку їх господарської діяльності. Ми дякуємо Міністерству економічного розвитку та торгівлі за сприяння, Державній службі статистики України за надання змістовної відповіді, адже, таким чином, вдасться забезпечити оформлення операторами поштового зв’язку господарських операцій згідно законодавства та запобігти ускладненню їх діяльності.

За сприяння експертів Комітету з логістики, компанії- члени Асоціації, які є операторами поштового зв’язку, отримали ґрунтовне роз’яснення від Державної служби статистики України щодо правильного використання кодів з Національного класифікатора України «Класифікація видів економічної діяльності ДК 009:2010», а саме класу 53.20 «Інша поштова та кур’єрська діяльність».

Важливість та необхідність даного роз’яснення полягає, зокрема, у тому, що компанії-оператори поштового зв’язку при наданні послуг можуть використовувати для перевезення вантажу як власні транспортні засоби, так і залучати для перевезення інших суб’єктів господарювання на договірних засадах. Отримана інформація забезпечить належне оформлення первинних документів та правильне відображення в бухгалтерському обліку їх господарської діяльності.

Ми дякуємо Міністерству економічного розвитку та торгівлі за сприяння, Державній службі статистики України за надання змістовної відповіді, адже, таким чином, вдасться забезпечити оформлення операторами поштового зв’язку господарських операцій згідно законодавства та запобігти ускладненню їх діяльності.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: