fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Молочні питання

12/ 09/ 2017
  Асоціація вітає публікацію інформації Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту прав споживачів про набуття чинності єдиної погодженої форми ветеринарного сертифікату для експорту термічно обробленого молока та молокопродуктів з країн Європейського Союзу до України. Єдина форма ветеринарного сертифікату набуває чинності з 15 вересня 2017 року. Молочний Комітет  Асоціації звертав увагу Держпродспоживслужби на ситуацію, що складалася із затримкою погодження форм ветеринарних сертифікатів з окремими країнами ЄС та наголошував на необхідності спрощення процедури ввезення товарів тваринного походження з країн ЄС. Компанії-члени Асоціації вдячні Держпродспоживслужбі за пророблену роботу та сподіваємось на подальшу співпрацю.

Асоціація вітає публікацію інформації Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту прав споживачів про набуття чинності єдиної погодженої форми ветеринарного сертифікату для експорту термічно обробленого молока та молокопродуктів з країн Європейського Союзу до України. Єдина форма ветеринарного сертифікату набуває чинності з 15 вересня 2017 року.

Молочний Комітет  Асоціації звертав увагу Держпродспоживслужби на ситуацію, що складалася із затримкою погодження форм ветеринарних сертифікатів з окремими країнами ЄС та наголошував на необхідності спрощення процедури ввезення товарів тваринного походження з країн ЄС. Компанії-члени Асоціації вдячні Держпродспоживслужбі за пророблену роботу та сподіваємось на подальшу співпрацю.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: