fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

16/ 03/ 2023
  Спрощено процедуру проходження ветеринарного контролю для української агропродукції, що слідує транзитом через Польщу Європейська Бізнес Асоціація вітає рішення, прийняте 9 березня, щодо скасування контролю української агропродукції, що слідує транзитом через Республіку Польща до польських портів Гданськ, Гдиня, Свіноуйсьце, Щецин чи до інших країн. Менеджер Комітету з логістики неодноразово піднімала зазначене питання під час засідань Координаційної ради з питань зернової логістики при Міністерстві аграрної політики та продовольства України. Відсьогодні скасовано ветеринарний контроль української агропродукції, що слідує транзитом через Республіку Польща до польських портів Гданськ, Гдиня, Свіноуйсьце, Щецин чи до інших країн. Такий посилений ветеринарний контроль призводив до великих черг як вагонів, так і контейнерів, вантажівок з українськими зерновими продуктами, які стрімко накопичувалися на кордоні з Польщею, так само як і значних затримок та порушень термінів доставки вантажів до кінцевих одержувачів. Бізнес-спільнота  Асоціації вітає досягнутий підхід з урахуванням інтересів бізнес-спільноти та висловлює вдячність Міністерству аграрної політики та продовольства України та Міністерству розвитку громад, територій та інфраструктури України за підтримку інтересів бізнесу.

Спрощено процедуру проходження ветеринарного контролю для української агропродукції, що слідує транзитом через Польщу

Європейська Бізнес Асоціація вітає рішення, прийняте 9 березня, щодо скасування контролю української агропродукції, що слідує транзитом через Республіку Польща до польських портів Гданськ, Гдиня, Свіноуйсьце, Щецин чи до інших країн.

Менеджер Комітету з логістики неодноразово піднімала зазначене питання під час засідань Координаційної ради з питань зернової логістики при Міністерстві аграрної політики та продовольства України.

Відсьогодні скасовано ветеринарний контроль української агропродукції, що слідує транзитом через Республіку Польща до польських портів Гданськ, Гдиня, Свіноуйсьце, Щецин чи до інших країн.

Такий посилений ветеринарний контроль призводив до великих черг як вагонів, так і контейнерів, вантажівок з українськими зерновими продуктами, які стрімко накопичувалися на кордоні з Польщею, так само як і значних затримок та порушень термінів доставки вантажів до кінцевих одержувачів.

Бізнес-спільнота  Асоціації вітає досягнутий підхід з урахуванням інтересів бізнес-спільноти та висловлює вдячність Міністерству аграрної політики та продовольства України та Міністерству розвитку громад, територій та інфраструктури України за підтримку інтересів бізнесу.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: