fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Агрохімія

08/ 09/ 2017
  Ми раді повідомити, що 6 вересня 2017 року Міністерство екології та природних ресурсів України опублікувало «План проведення державних випробувань пестицидів і агрохімікатів на 2017 рік» на офіційному веб-сайті відомства. Протягом декількох місяців експерти Агрохімічного Комітету Асоціації працювали над налагодженням міжвідомчої комунікації, щоб посприяти погодженню та затвердженню Плану, а також прискоренню його публікації. Відсутність інформації щодо даного Плану суттєво ускладнювала діяльність компаніям-виробникам інноваційних засобів захисту рослин в частині захисту прав інтелектуальної власності.

Ми раді повідомити, що 6 вересня 2017 року Міністерство екології та природних ресурсів України опублікувало «План проведення державних випробувань пестицидів і агрохімікатів на 2017 рік» на офіційному веб-сайті відомства.

Протягом декількох місяців експерти Агрохімічного Комітету Асоціації працювали над налагодженням міжвідомчої комунікації, щоб посприяти погодженню та затвердженню Плану, а також прискоренню його публікації. Відсутність інформації щодо даного Плану суттєво ускладнювала діяльність компаніям-виробникам інноваційних засобів захисту рослин в частині захисту прав інтелектуальної власності.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: