fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

04/ 08/ 2017
  Уже протягом шести років Європейська Бізнес Асоціація працює над стимулюванням експорту українських зернових у такий спосіб, щоб раціонально використовувати торговельний потенціал та при цьому задовольняти внутрішній попит. Аграрний сектор економіки України, зокрема виробництво зернових та олійних культур, відіграє особливо важливу роль у наповненні державного бюджету, створенні робочих місць, гарантуванні продовольчої та фінансової стабільності держави.    Запорукою цього є збереження балансу між внутрішнім споживанням зернових та експортними можливостями, що гарантується Меморандумом про взаєморозуміння між Міністерством аграрної політики та продовольства України (Мінагрополітики) і суб’єктами господарювання-експортерами зерна у 2017/2018 маркетинговому році (Меморандум).   Асоціація рада повідомити, що цього року Меморандум було підписано 28 липня. Відповідно до положень Меморандуму на 2017/2018 маркетинговий рік сторони домовилися про партнерство на ринку зерна та забезпечення взаємних інтересів.   Асоціація хотіла би висловити подяку Мінагрополітики за ефективну співпрацю з провідними гравцями зернового ринку України!

Уже протягом шести років Європейська Бізнес Асоціація працює над стимулюванням експорту українських зернових у такий спосіб, щоб раціонально використовувати торговельний потенціал та при цьому задовольняти внутрішній попит. Аграрний сектор економіки України, зокрема виробництво зернових та олійних культур, відіграє особливо важливу роль у наповненні державного бюджету, створенні робочих місць, гарантуванні продовольчої та фінансової стабільності держави. 

 

Запорукою цього є збереження балансу між внутрішнім споживанням зернових та експортними можливостями, що гарантується Меморандумом про взаєморозуміння між Міністерством аграрної політики та продовольства України (Мінагрополітики) і суб’єктами господарювання-експортерами зерна у 2017/2018 маркетинговому році (Меморандум).

 

Асоціація рада повідомити, що цього року Меморандум було підписано 28 липня. Відповідно до положень Меморандуму на 2017/2018 маркетинговий рік сторони домовилися про партнерство на ринку зерна та забезпечення взаємних інтересів.

 

Асоціація хотіла би висловити подяку Мінагрополітики за ефективну співпрацю з провідними гравцями зернового ринку України!

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: