fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Податкові питання

14/ 03/ 2017
  14 березня 2017 року Верховна Рада України ратифікувала Конвенцію і відповідний Протокол між Урядом України і Урядом Великого Герцогства Люксембург про уникнення подвійного оподаткування та попередження податкових ухилень стосовно податків на доходи і на капітал. Введення в дію відповідних документів буде гарантією того, що прибутки, отримані від господарської діяльності на території іншої країни, не підлягатимуть подвійному оподаткуванню. Більш того, підприємці однієї країни будуть оподатковуватись в іншій країні на тих самих умовах, які діють в цій державі. Асоціація активно підтримувала підписання Угоди та наголошувала на необхідності її вчасної ратифікації задля створення сприятливих умов для інвесторів обох країн. Ми дякуємо Міністерству фінансів України, Кабінету Міністрів України та Верховній Раді України за активну позицію у цьому питанні і продовжуватимемо спільну роботу над покращенням бізнес-клімату в Україні.

14 березня 2017 року Верховна Рада України ратифікувала Конвенцію і відповідний Протокол між Урядом України і Урядом Великого Герцогства Люксембург про уникнення подвійного оподаткування та попередження податкових ухилень стосовно податків на доходи і на капітал.

Введення в дію відповідних документів буде гарантією того, що прибутки, отримані від господарської діяльності на території іншої країни, не підлягатимуть подвійному оподаткуванню. Більш того, підприємці однієї країни будуть оподатковуватись в іншій країні на тих самих умовах, які діють в цій державі.

Асоціація активно підтримувала підписання Угоди та наголошувала на необхідності її вчасної ратифікації задля створення сприятливих умов для інвесторів обох країн. Ми дякуємо Міністерству фінансів України, Кабінету Міністрів України та Верховній Раді України за активну позицію у цьому питанні і продовжуватимемо спільну роботу над покращенням бізнес-клімату в Україні.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: