fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Регуляторні питання

17/ 01/ 2017
  На початку січня було офіційно оприлюднено зміни до Наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України №914 від 4 серпня 2015 року. Асоціація підтримувала якнайшвидше прийняття даних змін, що сприятимуть покращенню інформування споживачів про продукцію відповідно до вимог законодавства України. Особливо актуальним вирішення цього питання було для компаній-членів Асоціації, зважаючи на складність впровадження змін у маркуванні продукції міжнародних компаній, зокрема – у погодженні змін в етикетці. Ми дякуємо Міністерству економічного розвитку і торгівлі України за співпрацю та врахування позиції Асоціації.

На початку січня було офіційно оприлюднено зміни до Наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України №914 від 4 серпня 2015 року.

Асоціація підтримувала якнайшвидше прийняття даних змін, що сприятимуть покращенню інформування споживачів про продукцію відповідно до вимог законодавства України. Особливо актуальним вирішення цього питання було для компаній-членів Асоціації, зважаючи на складність впровадження змін у маркуванні продукції міжнародних компаній, зокрема – у погодженні змін в етикетці.

Ми дякуємо Міністерству економічного розвитку і торгівлі України за співпрацю та врахування позиції Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: