fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка, Податкові питання

03/ 12/ 2014
  У зв’язку з достроковим проведенням парламентських виборів та обранням Верховної Ради України (ВРУ) VIII скликання, відповідно до Регламенту ВРУ ряд проектів законів, проти прийняття яких виступала Європейська Бізнес Асоціація (Асоціація), вважаються відкликаними з 27 листопада 2014 року. Оподаткування та Побутова електротехніка: • Проект Закону «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо введення збору з виробників та імпортерів упаковки та товарів в упаковці на перероблення твердих побутових відходів)» №2611а від 18 липня 2013 року (Проект №2611а) Проект №2611а було підготовлено з метою вирішення проблеми накопичення побутових відходів. Водночас, запропоновані зміни могли б призвести до виникнення, по суті, подвійного оподаткування та, як наслідок, до подорожчання собівартості продукції. Асоціація наголошувала, що замість запровадження збору з виробників та імпортерів упаковки та товарів в упаковці на перероблення побутових відходів, необхідно розробляти дієву систему поводження з відходами (розширена відповідальність виробника/імпортера), яка була б гармонізована з системою, що існує в ЄС. Асоціація висловлює щиру вдячність усім компаніям-членам, які безпосередньо та активно брали участь у роботі над цими законодавчими ініціативами. Ми і надалі продовжуватимемо відстоювати інтереси представників бізнес-спільноти, а також підтримувати та сприяти впровадженню відповідних реформ задля розвитку бізнесу в Україні.

У зв’язку з достроковим проведенням парламентських виборів та обранням Верховної Ради України (ВРУ) VIII скликання, відповідно до Регламенту ВРУ ряд проектів законів, проти прийняття яких виступала Європейська Бізнес Асоціація (Асоціація), вважаються відкликаними з 27 листопада 2014 року.

Оподаткування та Побутова електротехніка:
• Проект Закону «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо введення збору з виробників та імпортерів упаковки та товарів в упаковці на перероблення твердих побутових відходів)» №2611а від 18 липня 2013 року (Проект №2611а)

Проект №2611а було підготовлено з метою вирішення проблеми накопичення побутових відходів. Водночас, запропоновані зміни могли б призвести до виникнення, по суті, подвійного оподаткування та, як наслідок, до подорожчання собівартості продукції. Асоціація наголошувала, що замість запровадження збору з виробників та імпортерів упаковки та товарів в упаковці на перероблення побутових відходів, необхідно розробляти дієву систему поводження з відходами (розширена відповідальність виробника/імпортера), яка була б гармонізована з системою, що існує в ЄС.

Асоціація висловлює щиру вдячність усім компаніям-членам, які безпосередньо та активно брали участь у роботі над цими законодавчими ініціативами. Ми і надалі продовжуватимемо відстоювати інтереси представників бізнес-спільноти, а також підтримувати та сприяти впровадженню відповідних реформ задля розвитку бізнесу в Україні.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: