fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

18/ 10/ 2017
  У жовтні 2017 року Асоціація отримала декілька роз’яснень Міністерства економічного розвитку і торгівлі України щодо питань, пов’язаних із застосуванням Технічного регламенту обмеження використання деяких небезпечних речовин в електричному та електронному обладнанні, та щодо складання декларації про відповідність в електронному вигляді. Зокрема, Міністерство надало більш детальну інформацію щодо (1) нанесення ідентифікаційного номеру призначеного органу у випадку, якщо на обладнання поширюється дія декількох регламентів; (2) поширення Технічного регламенту  на деталі, які можна приєднати до обладнання; (3) можливості складання виробником декларації про відповідність у електронному вигляді тощо. Ми вдячні Міністерству за роз’яснення та сподіваємося на подальшу конструктивну співпрацю. У випадку,якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], менеджеру Комітету побутової електротехніки.

У жовтні 2017 року Асоціація отримала декілька роз’яснень Міністерства економічного розвитку і торгівлі України щодо питань, пов’язаних із застосуванням Технічного регламенту обмеження використання деяких небезпечних речовин в електричному та електронному обладнанні, та щодо складання декларації про відповідність в електронному вигляді.

Зокрема, Міністерство надало більш детальну інформацію щодо

(1) нанесення ідентифікаційного номеру призначеного органу у випадку, якщо на обладнання поширюється дія декількох регламентів;

(2) поширення Технічного регламенту  на деталі, які можна приєднати до обладнання;

(3) можливості складання виробником декларації про відповідність у електронному вигляді тощо.

Ми вдячні Міністерству за роз’яснення та сподіваємося на подальшу конструктивну співпрацю.

У випадку,якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], менеджеру Комітету побутової електротехніки.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: