fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

24/ 06/ 2016
  24 червня 2016 року Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України (Держенергоефективності) опублікувало оновлену версію Методичних рекомендацій із застосування Технічного регламенту максимально дозволеного споживання електроенергії холодильними приладами (Методрекомендації) на офіційному сайті. В оновленій версії Методрекомендацій Держенергоефективності врахувало всі пропозиції бізнес-спільноти. Зокрема, дозволило використовувати при проведенні випробувань напругу в 230 В, як в Європейському Союзі, та зазначило, що технічна документація може бути підготовленою на іноземній мові та перекладатись на українську на вимогу органів ринкового нагляду в обсязі та у строки погоджені з ними.

24 червня 2016 року Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України (Держенергоефективності) опублікувало оновлену версію Методичних рекомендацій із застосування Технічного регламенту максимально дозволеного споживання електроенергії холодильними приладами (Методрекомендації) на офіційному сайті.

В оновленій версії Методрекомендацій Держенергоефективності врахувало всі пропозиції бізнес-спільноти. Зокрема, дозволило використовувати при проведенні випробувань напругу в 230 В, як в Європейському Союзі, та зазначило, що технічна документація може бути підготовленою на іноземній мові та перекладатись на українську на вимогу органів ринкового нагляду в обсязі та у строки погоджені з ними.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: