fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Електронні платежі

24/ 03/ 2014
  Завдяки зусиллям Комітету з електронних платежів Європейської Бізнес Асоціації (надалі - Асоціація) 12 лютого 2014 року Кабінет Міністрів України прийняв Розпорядження «Про проведення експерименту щодо передачі списків на зарахування пенсій на поточні рахунки пенсіонерів в уповноважених банках в електронній формі з використанням системи інформаційного обміну Національного банку України» №73-р (надалі – Розпорядження №73-р). Ми вважаємо, що це істотний крок на шляху до введення електронного обміну даними між Пенсійним фондом України (надалі – Пенсійний фонд) і комерційними банками на всій території України. Передумови:Ініціатива щодо обміну даними в електронній формі виникла в Комітеті з електронних платежів Асоціації в травні 2012 року. З того часу Асоціація зверталась до Пенсійного фонду і Міністерства соціальної політики України з пропозиціями щодо цього питання. У жовтні Комітет з електронних платежів Асоціації виступив з пропозицією створити робочу групу для опрацювання питання обміну даними. Як результат діяльності робочої групи було запущено експеримент з передачі списків щодо зарахування пенсій на поточні рахунки пенсіонерів в уповноважених банках в електронній формі з використанням системи інформаційного обміну Національного банку України територіальними органами Пенсійного фонду до уповноважених банків, які виявили бажання брати участь в експерименті. Розпорядження №73-р передбачає проведення такого експерименту протягом 2014 року у Київській та Вінницькій областях. Також передбачається, що після цього у 2015 році буде прийнято рішення щодо подальшої доцільності здійснення такого обміну даними. Ми дякуємо всім членам Асоціації, які долучилися та підтримували наші зусилля, направлені на вирішення даного питання. У той же час, Асоціація продовжить роботу, спрямовану на створення сприятливого бізнес-клімату в Україні.

Завдяки зусиллям Комітету з електронних платежів Європейської Бізнес Асоціації (надалі – Асоціація) 12 лютого 2014 року Кабінет Міністрів України прийняв Розпорядження «Про проведення експерименту щодо передачі списків на зарахування пенсій на поточні рахунки пенсіонерів в уповноважених банках в електронній формі з використанням системи інформаційного обміну Національного банку України» №73-р (надалі – Розпорядження №73-р). Ми вважаємо, що це істотний крок на шляху до введення електронного обміну даними між Пенсійним фондом України (надалі – Пенсійний фонд) і комерційними банками на всій території України.

Передумови:Ініціатива щодо обміну даними в електронній формі виникла в Комітеті з електронних платежів Асоціації в травні 2012 року. З того часу Асоціація зверталась до Пенсійного фонду і Міністерства соціальної політики України з пропозиціями щодо цього питання.

У жовтні Комітет з електронних платежів Асоціації виступив з пропозицією створити робочу групу для опрацювання питання обміну даними. Як результат діяльності робочої групи було запущено експеримент з передачі списків щодо зарахування пенсій на поточні рахунки пенсіонерів в уповноважених банках в електронній формі з використанням системи інформаційного обміну Національного банку України територіальними органами Пенсійного фонду до уповноважених банків, які виявили бажання брати участь в експерименті. Розпорядження №73-р передбачає проведення такого експерименту протягом 2014 року у Київській та Вінницькій областях. Також передбачається, що після цього у 2015 році буде прийнято рішення щодо подальшої доцільності здійснення такого обміну даними.

Ми дякуємо всім членам Асоціації, які долучилися та підтримували наші зусилля, направлені на вирішення даного питання. У той же час, Асоціація продовжить роботу, спрямовану на створення сприятливого бізнес-клімату в Україні.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: