fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Львів Митні питання, Митні питання

25/ 11/ 2022
  28 листопада відновиться робота ВМО «Малехів» До уваги бізнесу! Сьогодні було прийнято рішення про відновлення з 28 листопада роботи ВМО «Малехів».  Прийняте рішення, на думку експертів, позитивно вплине на збільшення пропускної здатності на кордонах, що є важливим в умовах необхідного забезпечення економічного фронту країни під час війни. Від імені бізнесу хочемо подякувати усім причетним до відновлення роботи ВМО «Малехів», зокрема Данилу Гетманцеву, Голові Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики, та Ярославу Железняку, народному депутату України, за сприяння у вирішенні запиту. Разом з тим, бізнес звертає увагу на необхідній модернізації інфраструктури ВМО та збільшенні чисельності персоналу.  Нагадаємо, 26 жовтня 2022 року було скасовано місця доставки Львівської митниці в ЄАІС Держмитслужби відділу митного оформлення «Малехів» та відділу митного оформлення «Запитів» митного поста «Львів-північний». У зв’язку із прийняттям вказаного рішення Асоціація звернулася до Держмитслужби України та Народних депутатів із закликом переглянути попереднє рішення щодо скасування ліцензій закритих ВМО, збільшити кількість персоналу на діючих ВМО для забезпечення швидкого проходження процедури митного оформлення, а також забезпечити роботу супутніх служб, які необхідні для процедури митного оформлення на працюючих ВМО.  Як зазначили компанії Асоціації, прийняття рішень щодо змін в організації діяльності ВМО не може відбуватися раптово, адже вони мають наслідком критичний вплив на швидкість митного оформлення, своєчасність доставки вантажів, додаткові фінансові втрати компаній, а також суттєво впливають на доступність отримання послуг.

28 листопада відновиться робота ВМО «Малехів»

До уваги бізнесу! Сьогодні було прийнято рішення про відновлення з 28 листопада роботи ВМО «Малехів». 

Прийняте рішення, на думку експертів, позитивно вплине на збільшення пропускної здатності на кордонах, що є важливим в умовах необхідного забезпечення економічного фронту країни під час війни. Від імені бізнесу хочемо подякувати усім причетним до відновлення роботи ВМО «Малехів», зокрема Данилу Гетманцеву, Голові Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики, та Ярославу Железняку, народному депутату України, за сприяння у вирішенні запиту. Разом з тим, бізнес звертає увагу на необхідній модернізації інфраструктури ВМО та збільшенні чисельності персоналу. 

Нагадаємо, 26 жовтня 2022 року було скасовано місця доставки Львівської митниці в ЄАІС Держмитслужби відділу митного оформлення «Малехів» та відділу митного оформлення «Запитів» митного поста «Львів-північний».

У зв’язку із прийняттям вказаного рішення Асоціація звернулася до Держмитслужби України та Народних депутатів із закликом переглянути попереднє рішення щодо скасування ліцензій закритих ВМО, збільшити кількість персоналу на діючих ВМО для забезпечення швидкого проходження процедури митного оформлення, а також забезпечити роботу супутніх служб, які необхідні для процедури митного оформлення на працюючих ВМО. 

Як зазначили компанії Асоціації, прийняття рішень щодо змін в організації діяльності ВМО не може відбуватися раптово, адже вони мають наслідком критичний вплив на швидкість митного оформлення, своєчасність доставки вантажів, додаткові фінансові втрати компаній, а також суттєво впливають на доступність отримання послуг.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: