fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

17/ 11/ 2022
  Минулого місяця зернова бізнес-спільнота  Європейської Бізнес Асоціації зверталася до ООН та Посольства Туреччини із закликом зробити усе можливе для продовження дії зернового коридору, включаючи приєднання до цього коридору Миколаївського морського портового вузла, а також збільшення кількості перевірок на добу суден з українською сільськогосподарською продукцією.  Сьогодні було прийнято рішення щодо продовження «зернової ініціативи на 120 днів. Від імені бізнесу Хочемо подякувати усім причетним за можливість у цей нелегкий для України час, коли рФ продовжує воєнну агресію на території нашої країни, і надалі постачати українське зерно через порти Чорного моря і особливо до країн, де страждають від голоду. Це важливий крок для подолання продовольчої кризи у світі.  Продовження дії зернової ініціативи вочевидь сприятиме покращенню гуманітарної ситуації в Африці та Азії, а також протидії дефіциту продовольства у світі та зниженню цін на зерно. Також ми сподіваємось на позитивне рішення щодо включення Миколаївського морського вузла до зернового коридору.

Минулого місяця зернова бізнес-спільнота  Європейської Бізнес Асоціації зверталася до ООН та Посольства Туреччини із закликом зробити усе можливе для продовження дії зернового коридору, включаючи приєднання до цього коридору Миколаївського морського портового вузла, а також збільшення кількості перевірок на добу суден з українською сільськогосподарською продукцією. 

Сьогодні було прийнято рішення щодо продовження «зернової ініціативи” на 120 днів.

Від імені бізнесу Хочемо подякувати усім причетним за можливість у цей нелегкий для України час, коли рФ продовжує воєнну агресію на території нашої країни, і надалі постачати українське зерно через порти Чорного моря і особливо до країн, де страждають від голоду. Це важливий крок для подолання продовольчої кризи у світі. 

Продовження дії зернової ініціативи вочевидь сприятиме покращенню гуманітарної ситуації в Африці та Азії, а також протидії дефіциту продовольства у світі та зниженню цін на зерно.

Також ми сподіваємось на позитивне рішення щодо включення Миколаївського морського вузла до зернового коридору.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: