fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

20/ 04/ 2021
  Квотування експорту соняшникової олії введено не буде, - ЕВА 19 квітня Уряд, після обговорень з бізнесом, зокрема, з представниками Комітету зернових та олійних культур Європейської Бізнес Асоціації, які виробляють та експортують соняшникову олію, прийняв компромісне рішення, важливе для олійної галузі – не вводити ліцензування чи квотування експорту соняшникової олії. Нагадаємо, експерти Комітету зернових та олійних культур Асоціації неодноразово підкреслювали, що рішення про можливе запровадження обмежень експорту олії соняшникової дестабілізувало би олійну галузь. Бізнес спільнота наголошувала, що необґрунтовані заходи нетарифного регулювання йдуть в розріз із задекларованим напрямком розвитку державної політики, який передбачає підтримку інвестицій в галузі, що створюють продукти з доданою вартістю. Внутрішнє споживання олії соняшникової становить менше 10% від загального обсягу виробництва, відповідно, внутрішній ринок повністю забезпечений.

Квотування експорту соняшникової олії введено не буде, – ЕВА

19 квітня Уряд, після обговорень з бізнесом, зокрема, з представниками Комітету зернових та олійних культур Європейської Бізнес Асоціації, які виробляють та експортують соняшникову олію, прийняв компромісне рішення, важливе для олійної галузі – не вводити ліцензування чи квотування експорту соняшникової олії.

Нагадаємо, експерти Комітету зернових та олійних культур Асоціації неодноразово підкреслювали, що рішення про можливе запровадження обмежень експорту олії соняшникової дестабілізувало би олійну галузь. Бізнес спільнота наголошувала, що необґрунтовані заходи нетарифного регулювання йдуть в розріз із задекларованим напрямком розвитку державної політики, який передбачає підтримку інвестицій в галузі, що створюють продукти з доданою вартістю. Внутрішнє споживання олії соняшникової становить менше 10% від загального обсягу виробництва, відповідно, внутрішній ринок повністю забезпечений.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: