fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

25/ 01/ 2021
  Обсяг експорту кукурудзи погоджено В останній понеділок січня Європейська Бізнес Асоціація та Мінекономіки, разом з іншими асоціаціями, підписантами Меморандуму про взаєморозуміння між учасниками зернового ринку у 2020/2021 маркетинговому році, узгодили граничний обсяг експорту кукурудзи на цей маркетинговий рік. Відповідно до документу, граничний обсяг експорту кукурудзи складає 24 млн тон до кінця цього маркетингового року (до 30 червня 2021). Також підписанти домовились про можливість перегляду обсягів експорту кукурудзи після того, коли Держстат України оприлюднить офіційну статистику виробництва кукурудзи у 2020 році. За оцінкою експертів Комітету зернових та олійних культур Асоціації,  прогнозоване виробництво кукурудзи становитиме близько 31 млн тон, що є одним з найкращих врожаїв кукурудзи. Зерновий ринок є надзвичайно важливим для економіки України. Виробництво, переробка і експорт зернових та олійних культур дають суттєві грошові надходження до державного бюджету і є важливими секторами працевлаштування населення країни. Окрім того, аграрний експорт відіграє важливу роль в гарантуванні фінансової стабільності держави. Нагадаємо, на початку цього маркетингового року було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України і учасниками зернового ринку у 2020/2021 маркетинговому році. Ось уже десятий рік поспіль одним із головних факторів збереження балансу між внутрішнім споживанням зернових та експортними можливостями є Меморандум. Цей документ має забезпечити передбачуваність та гнучкість ринку у питаннях експорту зернових культур, що є важливими чинниками успішної експортної діяльності. Даний документ містить механізми взаємодії учасників ринку зерна, обмін інформацією щодо перспектив експорту зернових культур, здійснення моніторингу функціонування зернового ринку.  

Обсяг експорту кукурудзи погоджено

В останній понеділок січня Європейська Бізнес Асоціація та Мінекономіки, разом з іншими асоціаціями, підписантами Меморандуму про взаєморозуміння між учасниками зернового ринку у 2020/2021 маркетинговому році, узгодили граничний обсяг експорту кукурудзи на цей маркетинговий рік.

Відповідно до документу, граничний обсяг експорту кукурудзи складає 24 млн тон до кінця цього маркетингового року (до 30 червня 2021). Також підписанти домовились про можливість перегляду обсягів експорту кукурудзи після того, коли Держстат України оприлюднить офіційну статистику виробництва кукурудзи у 2020 році.

За оцінкою експертів Комітету зернових та олійних культур Асоціації,  прогнозоване виробництво кукурудзи становитиме близько 31 млн тон, що є одним з найкращих врожаїв кукурудзи.

Зерновий ринок є надзвичайно важливим для економіки України. Виробництво, переробка і експорт зернових та олійних культур дають суттєві грошові надходження до державного бюджету і є важливими секторами працевлаштування населення країни. Окрім того, аграрний експорт відіграє важливу роль в гарантуванні фінансової стабільності держави.

Нагадаємо, на початку цього маркетингового року було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України і учасниками зернового ринку у 2020/2021 маркетинговому році. Ось уже десятий рік поспіль одним із головних факторів збереження балансу між внутрішнім споживанням зернових та експортними можливостями є Меморандум. Цей документ має забезпечити передбачуваність та гнучкість ринку у питаннях експорту зернових культур, що є важливими чинниками успішної експортної діяльності. Даний документ містить механізми взаємодії учасників ринку зерна, обмін інформацією щодо перспектив експорту зернових культур, здійснення моніторингу функціонування зернового ринку.

 

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: