fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

17/ 08/ 2020
  Цього року Додаток до Меморандуму про взаєморозуміння між Мінекономіки і учасниками зернового ринку у 2020/2021 маркетинговому році було підписано 17 серпня. Відповідно до документу, у 2020/2021 маркетинговому році граничний обсяг експорту пшениці складає 17,5 млн тонн та жита – 1 тис. тонн. Також підписанти домовились про можливість перегляду обсягів експорту зерна у 4-му кварталі. Зерновий Меморандум покликаний забезпечити передбачуваність та гнучкість ринку у питаннях експорту зернових культур, що є важливими чинниками успішної експортної діяльності. Адже стабільність та прогнозованість є пріоритетом для України і одним із головних чинників національної та продовольчої безпеки. Вже десятий рік Меморандум є одним із головних факторів збереження балансу між внутрішнім споживанням зернових та експортними можливостями. Європейська Бізнес Асоціація дякує Мінекономіки за ефективну співпрацю з провідними гравцями зернового ринку України!  

Цього року Додаток до Меморандуму про взаєморозуміння між Мінекономіки і учасниками зернового ринку у 2020/2021 маркетинговому році було підписано 17 серпня.

Відповідно до документу, у 2020/2021 маркетинговому році граничний обсяг експорту пшениці складає 17,5 млн тонн та жита – 1 тис. тонн. Також підписанти домовились про можливість перегляду обсягів експорту зерна у 4-му кварталі.

Зерновий Меморандум покликаний забезпечити передбачуваність та гнучкість ринку у питаннях експорту зернових культур, що є важливими чинниками успішної експортної діяльності. Адже стабільність та прогнозованість є пріоритетом для України і одним із головних чинників національної та продовольчої безпеки. Вже десятий рік Меморандум є одним із головних факторів збереження балансу між внутрішнім споживанням зернових та експортними можливостями.

Європейська Бізнес Асоціація дякує Мінекономіки за ефективну співпрацю з провідними гравцями зернового ринку України!

 

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: