fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

04/ 03/ 2020
  Європейська Бізнес Асоціація вітає відкликання законопроекту №2699 від 28.12.2019 про НКРТ. Асоціація вже тривалий час зазначала не тільки про необхідність створення Національної комісії з питань регулювання транспорту (НКРТ) як незалежного регулятора, який мав би здійснювати об’єктивний, неупереджений аналіз тарифної політики суб’єктів природних монополій на предмет їх економічної обґрунтованості, прозорості, співмірності та цільового характеру, а і про цілковиту концептуальну підтримку зазначеної ідеї. Проте після проведення аналізу законопроекту №2699, Асоціація  оприлюднювала зауваження та пропозиції до нього, та зверталася з проханням до ініціаторів законопроєкту сприяти його поверненню на доопрацювання через ряд протиріч у його положеннях. Нині експерти Комітету з логістики очікують на новий проект Закону Асоціація вдячна за увагу до голосу бізнес-спільноти!

Європейська Бізнес Асоціація вітає відкликання законопроекту №2699 від 28.12.2019 про НКРТ.

Асоціація вже тривалий час зазначала не тільки про необхідність створення Національної комісії з питань регулювання транспорту (НКРТ) як незалежного регулятора, який мав би здійснювати об’єктивний, неупереджений аналіз тарифної політики суб’єктів природних монополій на предмет їх економічної обґрунтованості, прозорості, співмірності та цільового характеру, а і про цілковиту концептуальну підтримку зазначеної ідеї.

Проте після проведення аналізу законопроекту №2699, Асоціація  оприлюднювала зауваження та пропозиції до нього, та зверталася з проханням до ініціаторів законопроєкту сприяти його поверненню на доопрацювання через ряд протиріч у його положеннях.

Нині експерти Комітету з логістики очікують на новий проект Закону

Асоціація вдячна за увагу до голосу бізнес-спільноти!

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: