fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

06/ 02/ 2020
  Асоціація отримала офіційні роз’яснення від Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України щодо застосування Технічного регламенту щодо вимог до екодизайну пилососів. Зокрема, Держенергоефективності підтвердили правильність розуміння членів Комітету щодо того, що вимоги даного Технічного регламенту застосовуються виключно до пилососів, які вводяться в обіг, тобто виготовлюються або ввозяться на митну територію України з 15 вересня 2019 року, а додаткові вимоги щодо них – у строки визначені Додатком 1 до Технічного регламенту. Ми вдячні Держенергоефективності за швидку відповідь та сподіваємось на подальшу конструктивну співпрацю щодо гармонізації вимог у сфері технічного регулювання у відповідності до Директив ЄС. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Асоціація отримала офіційні роз’яснення від Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України щодо застосування Технічного регламенту щодо вимог до екодизайну пилососів.

Зокрема, Держенергоефективності підтвердили правильність розуміння членів Комітету щодо того, що вимоги даного Технічного регламенту застосовуються виключно до пилососів, які вводяться в обіг, тобто виготовлюються або ввозяться на митну територію України з 15 вересня 2019 року, а додаткові вимоги щодо них – у строки визначені Додатком 1 до Технічного регламенту.

Ми вдячні Держенергоефективності за швидку відповідь та сподіваємось на подальшу конструктивну співпрацю щодо гармонізації вимог у сфері технічного регулювання у відповідності до Директив ЄС.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: