fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

10/ 12/ 2019
  Ми раді вітати рішення щодо надання доступу до відкритої інформації про загальний обсяг зерна, що зберігається на зернових складах та зернопереробних підприємствах. Зокрема,  можна переглянути як загальні обсяги зерна, що знаходяться на зберіганні в Україні, в розрізі культур та класів зерна, так і обсяги, що зберігаються на кожному конкретному елеваторі, який підключено до Основного Реєстру ДП Держреєстри України. Відкриття доступу до такої інформації дозволить забезпечити прозорість та належне функціонування ринку зерна. Оскільки спрямоване на забезпечення наявності контролю з боку власника за своєю власністю та зменшення ризиків власників зерна-поклажедавців від недобросовісної роботи окремих суб’єктів господарювання на ринку надання елеваторних послуг. Європейська Бізнес Асоціація висловлює щиру подяку МінРЕТС та ДПСС за це важливе рішення для зернової бізнес-спільноти.

Ми раді вітати рішення щодо надання доступу до відкритої інформації про загальний обсяг зерна, що зберігається на зернових складах та зернопереробних підприємствах.

Зокрема,  можна переглянути як загальні обсяги зерна, що знаходяться на зберіганні в Україні, в розрізі культур та класів зерна, так і обсяги, що зберігаються на кожному конкретному елеваторі, який підключено до Основного Реєстру ДП “Держреєстри України”.

Відкриття доступу до такої інформації дозволить забезпечити прозорість та належне функціонування ринку зерна. Оскільки спрямоване на забезпечення наявності контролю з боку власника за своєю власністю та зменшення ризиків власників зерна-поклажедавців від недобросовісної роботи окремих суб’єктів господарювання на ринку надання елеваторних послуг.

Європейська Бізнес Асоціація висловлює щиру подяку МінРЕТС та ДПСС за це важливе рішення для зернової бізнес-спільноти.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: